Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

В Україні запустили Телеграм-бот лісової галузі

В Україні запустили Телеграм-бот лісової галузі

Відтепер у кілька кліків можна повідомити Держлісагентство про виявлені лісові пожежі, незаконні рубки, полювання, надіслати запит на інформацію чи повідомити про невиконання договорів. А ще новий телеграм-бот надає перелік корисних посилань на важливі вебресурси у лісовій сфері.

14:43 10.09.2021

В Катеринопільській територіальній громаді ремонт доріг комунальної власності продовжується

В Катеринопільській територіальній громаді ремонт доріг комунальної власності продовжується

 За повідомленням сільського старости Світлани Крайнюк, вчора в селі Ямпіль проведено ремонт на дорогах комунальної власності по вулицях Свободи, Миру та Степовій. Ремонтні роботи проводились за кошти бюджету Катеринопільської територіальної громади.

12:06 10.09.2021

У Петраківському та Шостаківському закладах загальної середньої освіти школярі долучились до  акції "МОНЕТКИ ДІТЯМ".

У Петраківському та Шостаківському закладах загальної середньої освіти школярі долучились до акції "МОНЕТКИ ДІТЯМ".

У день грошової реформи школярі   Петраківського та Шостаківського закладів загальної середньої освіти долучилися до акції "МОНЕТКИ ДІТЯМ". "Благодійну акцію підтримала низка українських банків на чолі із Нацбанком та за підтримки Міністерства освіти і науки.

12:36 09.09.2021

Про тендер на виконання робіт з капітального ремонту вулиці В’ячеслава Чорновола смт Катеринопіль

Про тендер на виконання робіт з капітального ремонту вулиці В’ячеслава Чорновола смт Катеринопіль

 На офіційному майданчику електронної системи публічних закупівель України ProZorro відучора розміщено тендер на виконання робіт з капітального ремонту вулиці В’ячеслава Чорновола, смт Катеринопіль, Звенигородського району, Черкаської області на майже 7,2 млн.грн.

16:38 08.09.2021

Тривожна інформація щодо стану  захворювання на коронавірусну  інфекцію-COVID-19  в  Катеринопільскій  територіальній  громаді.

Тривожна інформація щодо стану захворювання на коронавірусну інфекцію-COVID-19 в Катеринопільскій територіальній громаді.

За повідомленням головного лікаря Катеринопільського центру первинної медико-санітарної допомоги Олени Пироженко тільки за перший день цього тижня на території Катеринопільської громади за допомогою ПЛР-тестів підтверджено 10 випадків захворювання на корнавірусну інфекцію. З них один випадок- захворювання дитини шкільного віку.

11:00 08.09.2021

Відбулась робоча  нарада з керівниками підприємств, закладів та установ комунальної власності, виконавчих органів селищної ради та структурних підрозділів апарату.

Відбулась робоча нарада з керівниками підприємств, закладів та установ комунальної власності, виконавчих органів селищної ради та структурних підрозділів апарату.

 Селищний голова Володимир Коваленко провів робочу нараду з керівниками підприємств, закладів та установ комунальної власності, виконавчих органів селищної ради та структурних підрозділів апарату.Відповідальні посадові особи доповіли про стан підготовки об?єктів комунальної власності до роботи в осінньо-зимовий період. Обговорили та визначилися з строками та заходами, які необхідно вжити для забезпечення стабільної роботи закладів комунальної власності в період опалювального сезону 2021-2022 року.

10:49 08.09.2021

«Школи не зможуть працювати офлайн, якщо буде низький рівень вакцинації вчителів», – Олександр Скічко

«Школи не зможуть працювати офлайн, якщо буде низький рівень вакцинації вчителів», – Олександр Скічко

У країні загалом і на Черкащині зокрема погіршується епідеміологічна ситуація. Із 13 вересня Україна, найімовірніше, перейде із «зеленої» до «жовтої» зони. МОЗ уже подало клопотання до Кабміну. Про це повідомив голова Черкаської ОДА Олександр Скічко на сьогоднішньому брифінгу щодо епідеміологічної ситуації в області.

18:02 07.09.2021

Обери професію своєї мрії: стартував масштабний всеукраїнський проєкт

Обери професію своєї мрії: стартував масштабний всеукраїнський проєкт

В Україні стартував масштабний всеукраїнський проєкт із профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії». Комунікаційно-просвітницька кампанія охопить понад пів мільйона учнів та вчителів старших класів усіх загальноосвітніх шкіл України вже цього року. Про це інформує МОН.

17:03 07.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора