Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Про вакцинацію у Катеринопільській громаді

Про вакцинацію у Катеринопільській громаді

 За останню добу ще 145 жителів Катеринопільської територіальної громади вакцинувалися проти коронавірусу. З них 107 осіб щеплено першою дозою та 38 осіб - другою. Загалом станом на 27 жовтня 2021 року вже вакциновано 4424 мешканців територіальної громади, що становить 41,1% від загальної кількості дорослого населення. Відповідно з них 3252 осіб вакциновані двома дозами, що становить 30%.

17:12 27.10.2021

Шкільний автопарк Катеринопільської територіальної громади поповнився новим автобусом

Шкільний автопарк Катеринопільської територіальної громади поповнився новим автобусом

 Сьогодні голова Черкаської ОДА Олександр Скічко в присутності селищного голови Володимира Коваленка, начальника відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Володимира Химича, директора Катеринопільського ЗЗСО №2 Лідії Мандрики урочисто передав учням Катеринопільського закладу загальної середньої освіти № 2 шкільний автобус, який придбаний за рахунок залишку освітньої субвенції та на засадах співфінансування з бюджету Катеринопільської територіальної громади. Наразі, шкільний автобус прямує до Катеринополя!

16:15 27.10.2021

Селищний голова Володимир Коваленко взяв участь у нараді, яка відбулась під головуванням  Олександра Скічка у м. Звенигородка

Селищний голова Володимир Коваленко взяв участь у нараді, яка відбулась під головуванням Олександра Скічка у м. Звенигородка

 Селищний голова Володимир Коваленко взяв участь у нараді, що відбулася 26 жовтня 2021 року в Звенигородці під головуванням голови Черкаської обласної державної адміністрації Олександра Скічка.

13:02 27.10.2021

До уваги жителів Катеринополя!Термінове повідомлення!

До уваги жителів Катеринополя!Термінове повідомлення!

 За попередженням директора Катеринопільської філії відокремленого структурного підрозділу "Звенигородські енергетичні мережі" ПАТ "Черкасиобленерго" Валерія Ткаченка щодо проведенням робіт в електромережах філії, 27 жовтня 2021року з 8:30 год до 17:00 год буде відсутня електропостачання по вулицях Катеринополя: Молодіжна, Ювілейна, Соборна, Руслана Бобурова, Шевченка, Вишнева, Незалежності, Героїв Небесної Сотні, Лікарняна та Ходюка.

13:17 26.10.2021

«Довідник безбар’єрності»

«Довідник безбар’єрності»

 В Україні за ініціативи першої леді Олени Зеленської з’явився електронний «Довідник безбар’єрності», у якому зафіксовані нові норми безбар’єрної мови. Довідник розроблений для того, щоб  стати гідом з коректного спілкування. 

11:35 26.10.2021

Які бізнес-семінари проведуть для тергромад області у жовтні-листопаді

Які бізнес-семінари проведуть для тергромад області у жовтні-листопаді

 Протягом жовтня-листопада для підприємницької спільноти у територіальних громадах Черкаської області пройдуть безкоштовні семінари. Про це інформують у Департаменті регіонального розвитку ОДА.

09:24 25.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора