Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Благодійникам – щира подяка!

Благодійникам – щира подяка!

Селищний голова Володимир Коваленко разом із депутатським корпусом та виконавчим комітетом Катеринопільської селищної ради висловлюють щиру вдячність усім, хто долучився до організації та проведення святкових заходів з нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України, Дня Державного Прапору України та Дня селища Катеринопіль.

14:39 26.08.2021

У ВООЗ прогнозують нову пандемію за три місяці

У ВООЗ прогнозують нову пандемію за три місяці

 Наступні три місяці стануть критичним періодом для забезпечення готовності до майбутньої пандемії та організації заходів реагування на неї. Про це зазначив під час брифінгу генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) Тедрос Аданом Гебреєсус. 

14:07 26.08.2021

Як згенерувати COVID-сертифікат і Дія.Підпис у Дії

Як згенерувати COVID-сертифікат і Дія.Підпис у Дії

Українці можуть знову подорожувати без обмежень до країн Європи. Минулого тижня ЄС офіційно визнав українські COVID-сертифікати в застосунку Дія. Водночас Україна визнає сертифікати країн-членів ЄС та інших країн, що приєдналися до ініціативи Digital COVID Certificate.

14:06 26.08.2021

З 23 серпня в Україні почав діяти закон про цифрові паспорти

З 23 серпня в Україні почав діяти закон про цифрові паспорти

 Закон про цифрові паспорти в Дії набирав чинності. Україна — перша держава у світі з цифровими паспортами, які мають таку ж юридичну силу, що й паперові документи. Відтепер ніхто не матиме права не приймати Дію. У застосунку доступні ID-картка та біометричний закордонний паспорт. Тепер ви можете користуватися ними будь-де на території України. Це один із головних кроків на шляху України до режиму “без паперів”. 

17:02 25.08.2021

З нагоди свят керівництвом району та  селищним головою Володимиром Коваленком  відзначено  працівників, ветеранів праці із різних сфер діяльності

З нагоди свят керівництвом району та селищним головою Володимиром Коваленком відзначено працівників, ветеранів праці із різних сфер діяльності

 Під час урочистих заходів з нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України, Дня Державного Прапора України та Дня селища Катеринопіль пройшло нагородження найкращих працівників, ветеранів праці із різних сфер діяльності, які своїм професіоналізм та результатами своєї праці досягли людської похвали та визнання.

13:46 25.08.2021

На урочистих заходах з нагоди Дня  Державного Прапора, 30-ї річниці з Дня незалежності України, Дня селища Катеринопіль вшановували пам'ять та нагороджували медалями учасників АТО

На урочистих заходах з нагоди Дня Державного Прапора, 30-ї річниці з Дня незалежності України, Дня селища Катеринопіль вшановували пам'ять та нагороджували медалями учасників АТО

 На святі, 22 серпня, особливою та хвилюючою частиною урочистих заходів стало вшанування наших відважних земляків, завдяки яким відстоюється наша державність та незалежність, починаючи з квітня 2014 року. Це наші учасники бойових дій на Сході України, ветерани, добровольці, всі ті, хто захищав та захищає нашу країну, ризикуючи своїм життям і ті, хто захищаючи Україну, віддав за неї своє життя. Загиблих вшанували хвилиною мовчання.

11:08 25.08.2021

Про  заходи з нагоди Дня селища Катеринопіль

Про заходи з нагоди Дня селища Катеринопіль

 Заходи з нагоди потрійного свята - Дня селища, Дня Державного Прапора та 30-ї річниці незалежності України розпочалися із відкриття футбольного та шахового турнірів. З часом їх доповнили виставки місцевих майстрів пензля, вишивки та інших видів декоративно-прикладного мистецтва.

20:19 23.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора