Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Перший дзвоник пролунав у Вікнинській гімназії

Перший дзвоник пролунав у Вікнинській гімназії

 Вчора заступник селищного голови Костянтин Кисіль взяв участь у святкуванні Першого дзвоника, який відбувся у Вікнинській гімназії, де привітав з початком нового навчального року школярів, їх батьків та вчителів, а також вручив приємний подарунок - грошовий сертифікат на 5 тисяч гривень.

10:04 02.09.2021

Селищний голова Володимир Коваленко взяв участь у святкуванні Дня знань в Катеринопільському закладі загальної середньої освіти №2

Селищний голова Володимир Коваленко взяв участь у святкуванні Дня знань в Катеринопільському закладі загальної середньої освіти №2

 1 вересня у Катеринопільському закладі загальної середньої освіти №2 закладі уже традиційно, по-родинному, пройшло свято Першого дзвоника.

18:00 01.09.2021

Привітання з Днем знань

Привітання з Днем знань

         Дорогі школярі! Шановні вчителі та батьки!   Щиро  вітаємо Вас із всенародним святом – Днем знань! Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, нових звершень, самостійного життя, набуття мудрості, доброти і людяності.  Для когось цей навчальний рік буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково урочистий і незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів. І, звичайно, закличним дзвоником.   Особливим і  важливим  цей день є для наших  першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях.  Не менш важливим він є і для майбутніх випускників, яким  скоро  доведеться іти у доросле життя та обирати свою професійну стежину.     У цей  святковий день від щирого серця бажаємо  усім учасникам освітнього процесу міцного  здоров’я, щастя, миру, добра, благополуччя, невичерпної енергії при здобутті нових знань. Нехай цей навчальний рік відкриє для Вас нові горизонти й можливості, стане щасливим часом здійснення усіх планів, задумів, мрій та сподівань.  

09:31 01.09.2021

Про стан захворюваності на COVID-19  та   вакцинальну кампанію   в Катеринопільській територіальній громаді станом на 31 серпня 2021 року.

Про стан захворюваності на COVID-19 та вакцинальну кампанію в Катеринопільській територіальній громаді станом на 31 серпня 2021 року.

 За інформацією головного лікаря Катеринопільського ЦПМСД Олени Пироженко, кількість випадків захворюваності  на коронавірусну інфекцію з початку року становить 473 особи, з них 3 осіб захворіли  на минулому тижні.   Тому, Олена Пироженко занепокоєна ситуацією із поширенням захворювання COVID-19  та вчергове закликає всіх вакцинуватися.  За її наданою інформацією,   всього  проведено щеплень першою дозою вакцини -2491 особі , що становить 23 відсотків, другою дозою -1413, що становить 13 відсотків до загальної кількості населення Катеринопільської територіальної громади. Також вона повідомила, що насьогодні в наявності є такі  вакцини:  коронавак - 453 дози, модерна - 300 доз, пфайзер - 540 доз, астразенека - 470.    Тож, не зволікайте, вибирайте  вакцину на свій розсуд та щепіться нею! Адже, вакцинація – єдиний спосіб перемогти пандемію!

22:06 31.08.2021

У селищній раді відбулись засідання постійних комісій

У селищній раді відбулись засідання постійних комісій

 30-31 серпня 2021року в Катеринопільській селищній раді відбулися засідання всіх чотирьох постійних комісій. Під час їх роботи депутати розглянули та обговорили профільні питання, винесені на розгляд ІІ-го пленарного засідання 10 сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання та схвалили проекти рішень по них.

21:48 31.08.2021

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

 30 серпня 2021 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради. Засідання провів селищний голова Володимир Коваленко у присутності членів виконкому та запрошених керівників комунальних закладів і начальників структурних підрозділів селищної ради та її виконавчих органів.  Розпочали розгляд питань із доповіді директора комунального закладу "Катеринопільський будинок культури територіальної громади" Юлії  Пономаренко щодо організації роботи клубних закладів територіальної громади. Роботу клубних закладів територіальної громади члени виконкому визнали задовільною. Директору  КЗ "Катеринопільський будинок культури територіальної громади" Юлії Пономаренко вказали на необхідність  продовжувати роботу, направлену на підняття рівня роботи клубних закладів, організовувати вивчення культурних запитів і потреб населення у сфері організації дозвілля, забезпечувати проведення заходів з популяризації нематеріальної культурної спадщини громади та сприяти участі аматорських колективів, окремих виконавців у регіональних фестивалях, конкурсах. Відповідно працівникам клубних закладів у своїй роботі чітко дотримуватися затверджених планів та розпорядку роботи, продовжувати роботу щодо організації та проведення культурно-мистецьких заходів, налагодити співпрацю із старостами населених пунктів громади, а також активізувати діяльність щодо залучення дітей та молоді до участі в проведенні культурно-мистецьких заходів.  Відповідно до порядку денного заслухали питання, які  стосувалися попереднього розгляду проектів рішень селищної ради на передодні другого пленарного засідання сесії.  Розглянули  та схвалили проекти  рішень селищної ради щодо внесення змін до   бюджету  Катеринопільської селищної територіальної громади  на 2021 рік, прогнозу бюджету громади на 2022 – 2024 роки, а також проекти цільових програм та змін до них. Заслухали інформацію  головного спеціаліста відділу фінансів, економічного розвитку та інвестицій Ірини Штепан про хід  виконання    Програми економічного і соціального розвитку Катеринопільської територіальної громади за І півріччя  2021 року  та вирішили подати звіт  про її виконання на затвердження сесії селищної ради.   Ще члени виконкому розглянули важливе питання, що стосується економічного і соціального розвитку територіальної громади на ближчі 3 роки. А саме, схвалили проект Програми економічного і соціального розвитку Катеринопільської селищної територіальної громади на 2022 – 2024  роки  та подали на розгляд депутатів.   На завершення засідання, члени виконкому розглянули питання щодо надання дозволу на видалення зелених насаджень, задовольнивши заяву жительки із с. Бродецьке.  Закриваючи засідання, селищний голова поінформував про готовність закладів освіти громади розпочати новий навчальний рік, а також акцентував увагу відповідальних осіб на організації проведення робіт з ремонту доріг у сільських населених пунктах.

21:36 31.08.2021

«Плануємо провести новий навчальний рік у звичайному режимі – у класах за партами», – Людмила Гордуновська

«Плануємо провести новий навчальний рік у звичайному режимі – у класах за партами», – Людмила Гордуновська

 Натепер Черкащина перебуває в «зеленій» епідеміологічній зоні. Тому розпочинати навчальний рік в області планують у звичайному режимі. Однак, залежно від особливостей епідеміологічної ситуації, існують різні варіанти навчання.

11:11 31.08.2021

Команда "Вікторія" Катеринопільської ДЮСШ взяла участь у всеукраїнському турнірі з міні-футболу серед дівчат у м.Шпола

Команда "Вікторія" Катеринопільської ДЮСШ взяла участь у всеукраїнському турнірі з міні-футболу серед дівчат у м.Шпола

 Вихідними днями в м.Шпола пройшов Всеукраїнський турнір по міні-футболу серед команд дівчат 2007-08 ( U-14) та 2009-10 років народження.  В змаганнях прийняли участь:  "Жайвір" м. Шпола Черкаська область, "Вікторія" смт. Катеринопіль Черкаська область,"Сугатинка" м. Могилів-Подільський Вінницька область,"Еліта" с. Демківка Вінницька область, "Красилівка" с. Красилівка Київська область. В перший день наші старші дівчата зіграли з командою  "Еліта" і перемогли їх з рахунком 5:4, в другій грі вони поступилися господаркам турніру, команді "Жайвір"  з рахунком 3:4. Молодші дівчата зіграли в цей день з командою "Жайвір-1" та перемогли їх з  рахунком 2:1. В другий день старші дівчата з команди  "Вікторія" зустрілися з командою "Красилівка" і поступилися їм з рахунком 0:1, а в другій грі зіграли з командою "Сугатинка" внічию (0:0), посівши в результаті 4 місце. Молодші дівчата свою гру з командою"Жайвір-2" виграли з рахунком 1:0 і стали кращою молодшою командою. Чемпіоном турніру в віковій категорії  U-14 стали господарі змагань, команда "Жайвір" м.Шпола. Наша нападниця Борисова Маша стала кращим бомбардиром змагань. За наші команди зіграли: Цехмістренко Кіра, Борисова Маша, Скибенко Юля, Піщана Юля, Кузьменко Віталіна, Ткаченко Соломія, Рибчинська Софія,Карнаушенко Маша, Баліцька Ріта, Радзівіл Дар'я,  Ткаченко Дар'я та Чеберяк Настя. 

10:53 31.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора