Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Урочисто   відкрито  кабінет психологічної допомоги та рекреації

Урочисто відкрито кабінет психологічної допомоги та рекреації

 Проєкт «Кабінет психологічної допомоги та рекреації» - один із трьох проектів Катеринопільської територіальної громади, які перемогли у Всеукраїнському конкурсі мікрогрантів для розвитку громад «Час діяти, Україно!», що проводив Благодійний Фонд «МХП-ГРОМАДІ» в цьому році на підтримку соціальних ініціатив для розвитку громад в 14-ти областях України на територіях присутності МХП.

14:28 23.10.2021

Про ситуацію із захворюваністю  на COVID-2019  у населених пунктах Катеринопільської територіальної громади

Про ситуацію із захворюваністю на COVID-2019 у населених пунктах Катеринопільської територіальної громади

 За повідомленням Дмитра Богославцева, завідувача Катеринопільським відділенням Звенигородського районного відділу державної установи « Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України», станом на ранок 23.10.2021 року з початку поточного року по населеним пунктам Катеринопільської територіальної громади зареєстровано 690 осіб, в тому числі 55 дітей, із підтвердженим захворюванням COVID-2019 за ПЛР дослідженням та по швидких тестах на антиген SARS-CoV-2. З них, на сьогодні, хворіє 151 особа, з яких 13 хворих перебуває на стаціонарному лікуванні.  За цей же період по територіальній громаді від коронавірусу зафіксовано 16 летальних випадків.                                                          

14:22 23.10.2021

Відбулось засідання комісії з питань надання одноразової грошової допомоги

Відбулось засідання комісії з питань надання одноразової грошової допомоги

 Вчора, 22 жовтня, у Катеринопільській селищній раді відбулося засідання комісії з питань надання одноразової грошової допомоги за рахунок бюджету Катеринопільської територіальної громади громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах та звернулися до селищної ради за допомогою.

14:21 23.10.2021

Депутати працювали у комісіях

Депутати працювали у комісіях

 У ході підготовки до проведення позачергової 12 сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання відбулись засідання постійних депутатських комісій. Депутати обговорили питання, проєкти рішень, що виноситимуться на розгляд.

08:20 22.10.2021

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території Катеринопільської територіальної громади

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території Катеринопільської територіальної громади

 За повідомленням головного лікаря КНП "Катеринопільський центр первинної медико - санітарної допомоги" Олени Пироженко ситуація із захворюванням на COVID-2019 стрімко погіршується, як на території України, так і на території Катеринопільської територіальної громади. Щоденно діагностуються нові випадки захворювання на коронавірусну інфекцію за ПЛР дослідженнями та швидкими тестами на антиген SARS-CoV-2. На сьогодні з початку року на території громади зареєстровано 668 хворих на коронавірус. З них 13 осіб перебувають на стаціонарному лікуванні. Є хворі, які лікуються вдома. Для категорії із ускладненим перебігом захворювання, Центром напрацьований алгоритм дій щодо забезпечення концентраторами для полегшення дихання в домашніх умовах. Тривогу викликає те, що коронавірус мутує і з'являються нові його штами, які стають дедалі агресивнішими.

21:40 21.10.2021

«Ми впевнено наближаємося до «червоної» зони», – Олександр Скічко

«Ми впевнено наближаємося до «червоної» зони», – Олександр Скічко

Не зволікати з вакцинацією закликав областян очільник Черкащини Олександр Скічко. Зважаючи на темпи поширення COVID-19, область упевнено наближається до «червоної» карантинної зони. Тут запровадити жорсткі ковідні обмеження можуть уже з наступного понеділка.

18:00 21.10.2021

Вікіпедія запрошує долучитися до тижня української мови

Вікіпедія запрошує долучитися до тижня української мови

Марафон зі створення і покращення в українській Вікіпедії статей на тему української мови триває в Україні з 11 жовтня до 1 листопада. Долучитися до “Тижня української мови” можуть усі охочі; потрібно лише бути зареєстрованими у Вікіпедії. Активні учасники й учасниці отримають призи та сувеніри від організаторів.

17:53 21.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора