Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Кампанія вакцинації проти COVID-19  продовжується

Кампанія вакцинації проти COVID-19 продовжується

 Сьогодні, 26 квітня, на території Катеринопільської територіальної громади вакцинальна кампанія проти COVID-19 продовжувалась. Мобільною бригадою із Звенигородки на базі Катеринопільського центру первинної медико-санітарної допомоги проведено щеплення 66 осіб із пріоритетних груп. Щеплення проводили китайською вакциною CoronaVac виробництва компанії Sinovac Biotech Ltd. Це вже третя дозволена до застосування в Україні вакцина. Раніше зареєстрували AstraZeneca (Covishield) та Pfizer/BioNTech, але у нас в територіальній громаді вакцинували людей тільки першою вакциною із цих трьох. Нею раніше вакциновано 210 осіб, з них 150 щеплень зроблено пунктами Катеринопільського ЦПМСД та 60 щеплень мобільними бригадами.               

19:18 26.04.2021

День, що навічно вкарбувався в історію України трагічним днем- 35-ті роковини Чорнобильської катастрофи

День, що навічно вкарбувався в історію України трагічним днем- 35-ті роковини Чорнобильської катастрофи

 26 квітня 2021 року виповнюється 35 років з часу аварії на Чорнобильській АЕС, яка вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків, так і за економічним збитком. Цей день навічно вкарбувався в історію України трагічним днем. Бо надто вже високою ціною довелося і ще доведеться платити за наслідки Чорнобиля.

18:07 26.04.2021

День пам'яті Чорнобильської трагедії

День пам'яті Чорнобильської трагедії

 Сьогодні, 26 квітня, в Катеринопільській територіальній громаді відбулися заходи до 35-тої річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Участь у заходах взяли місцеві учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, селищний голова Володимир Коваленко та працівники селищної ради.

16:40 26.04.2021

У Шостаківському НВК проведено роботи з благоустрою

У Шостаківському НВК проведено роботи з благоустрою

В рамках проєкту "Зробімо школу кращою" учні Шостаківського НВК упорядкували територію, спортивний майданчик, висадили багаторічні квіти на клумбах (дякуємо усім, хто щедро поділився посадковим матеріалом). Усі разом дбаємо про нашу другу домівку - рідну школу.

15:57 26.04.2021

Вихованці  дошкільних закладів освіти Катеринопільської громади "За чисте довкілля"

Вихованці дошкільних закладів освіти Катеринопільської громади "За чисте довкілля"

 Вихованці закладів дошкільної освіти Катеринопільської територіальної громади   разом з вихователями взяли участь у Всеукраїнській акції "За чисте довкілля". У рамках акції проведено прибирання територій закладів, впорядкування зелених насаджень, висаджування декоративних кущів, облаштування городів та квітників щодо висаджування багаторічних квітів. Задачею вихователів було показати гарний приклад своїм вихованцям та залучити до дій на захист довкілля.

14:51 26.04.2021

26 квітня – 35-ті роковини Чорнобильської катастрофи

26 квітня – 35-ті роковини Чорнобильської катастрофи

26 квітня виповнюється 35 років від найбільшої в історії людства техногенної катастрофи. Під час експерименту на 4-му реакторі Чорнобильської атомної електростанції сталися два вибухи, повідомляють в Українському інституті національної пам’яті.

10:28 26.04.2021

У  Лисичій Балці триває благоустрій

У Лисичій Балці триває благоустрій

   Працівники закладів культури, освіти , фельдшерського пункту та небайдужі сільські жителі Лисичої Балки долучились до двомісячника з благоустрою  у рідному селі. Вже завершено прибирання сільського кладовища, впорядковано могилу невідомого солдата, парк Слави, прибудинкові території адміністративної будівлі, сільського Будинку культури, фельдшерського пункту та навчального закладу.      Прибране село привітно буде зустрічати своїх гостей на Великодні та травневі свята!

09:36 25.04.2021

У селищі Катеринопіль відбулась толока в рамках Всеукраїнської акції, ініційованої Благодійним фондом "МХП-Громаді"

У селищі Катеринопіль відбулась толока в рамках Всеукраїнської акції, ініційованої Благодійним фондом "МХП-Громаді"

 Вчора, працівники відділу освіти, молоді та спорту Катеринопільської селищної ради разом із представниками філії ТОВ "НВФ "Урожай" та співробітниками Катеринопільського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області провели спільну толоку в рамках Всеукраїнської акції, ініційованої Благодійним фондом "МХП-Громаді". Їхніми спільними зусиллями на околиці Катеринополя впорядковано братську могилу загиблим воїнам під час Другої світової війни та територію біля неї. Зокрема, проведено санітарне прибирання прилеглої території до могили, побілено бордюри, пофарбовано пам'ятник та висаджено квіти. Оновленим та прибраним виглядом буде зустрічати цей пам'ятний монумент всіх, хто прийде вклонитися героїчному подвигу воїнів-визволителів нашого рідного краю та вшанувати їх світлу пам'ять.

17:19 24.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора