Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Катеринопільські ліцеїсти знову прибрали зупинку

Катеринопільські ліцеїсти знову прибрали зупинку

 Сьогодні в рамках проведення щорічної Всеукраїнської акції " За чисте довкілля" ліцеїсти черговий раз прибрали від сміття територію залізничної зупинки. На фото видно купу сміття, яку діти назбирали прибираючи. Сподіваємося, що екологічне мислення людей, які не соромляться бруднити природу, все-таки прокинеться!

12:36 23.04.2021

У селищній раді спільно працювали над написанням проєктів

У селищній раді спільно працювали над написанням проєктів

Сьогодні в Катеринопільській селищній раді представники ініціативних груп, які зареєструвалися на участь у Всеукраїнському конкурсі мікрогрантів для розвитку громад "Час діяти, Україно!", який проводить Благодійний фонд "МХП- Громаді", провели робочу зустріч, на якій обговорили важливі питання по написанню проєктів та намітили плани щодо їх реалізації. Всі проєкти, які готуються до подання на конкурс, погоджені селищним головою Володимиром Коваленком. А також узгоджено обсяги співфінансування із селищного бюджету.

19:00 22.04.2021

Відбулася шоста сесія Катеринопільської селищної ради

Відбулася шоста сесія Катеринопільської селищної ради

 Вчора, 20.04.2021року, відбулося пленарне засідання шостої позачергової сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання. На розгляд депутатів було винесено питання, які відповідно до Регламенту селищної ради попередньо були розглянуті на засіданні постійних комісій селищної ради.

20:20 21.04.2021

Місцева пожежна команда долучилась до благоустрою села

Місцева пожежна команда долучилась до благоустрою села

 Лисичобалківська місцева пожежна команда в складі Олександра Домніцького, Володимира Манзюка, Віктора Волинця та Валерія Осіяна долучились до двомісячника по благоустрою, що триває на території Катеринопільської територіальної громади. Вони не тільки упорядкували будівлю пожежного посту та підвідомчу територію, а й зробили важливу справу - пофарбували в’їзний знак до села Лисича Балка, який є першим місцем, що бачать люди, приїжджаючи в село і відповідно від його вигляду формується перше враження про населений пункт.

15:20 21.04.2021

Шановні керівники та працівники закладів освіти, культури, охорони здоров’я, установ, організацій і підприємств різних форм власності, старости сіл Катеринопільської територіальної громади!

Шановні керівники та працівники закладів освіти, культури, охорони здоров’я, установ, організацій і підприємств різних форм власності, старости сіл Катеринопільської територіальної громади!

 Проведення щорічної Всеукраїнської акції „За чисте довкілля “ стало традицією, що відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища.

19:23 20.04.2021

ЦНАП долучився до двомісячника благоустрою

ЦНАП долучився до двомісячника благоустрою

 Сьогодні працівники відділу "Центр надання адміністративних послуг" Катеринопільської селищної ради долучились до двомісячника благоустрою, прибравши прилеглу до приміщення Центру територію.

18:00 20.04.2021

На засіданні  виконкому обговорювали оптимізацію освітньої мережі

На засіданні виконкому обговорювали оптимізацію освітньої мережі

 Питання підвищення якості освіти, створення умов для розвитку дітей, надання їм широких освітніх перспектив є одним із ключових пріоритетів для місцевої влади в Катеринопільській територіальній громаді.

10:56 20.04.2021

Катеринопільська  багатопрофільна  лікарня  отримала  допомогу від ТОВ  "Зернова компанія "Хорс"

Катеринопільська багатопрофільна лікарня отримала допомогу від ТОВ "Зернова компанія "Хорс"

У час пандемії, коли наші медичні працівники  на передовій борються з інфекцією, яка поширюється не тільки світом, а й нашою територіальною громадою, потреба у засобах індивідуального захисту медичних працівників, антисептичних та  дезінфікуючих засобах зростає. Тому, благодійна допомога, що надійшла сьогодні  Катеринопільській багатопрофільній лікарні від  представників ТОВ ″Зернова компанія ″Хорс″  дуже актуальна і потрібна. Ними передано медичні халати,  одноразові маски, рукавички, антисептики,  дезінфікуючі та миючі засоби на загальну суму понад 10 тис.грн.

17:34 19.04.2021

Відбулось  перше засідання робочої групи

Відбулось перше засідання робочої групи

 Нещодавно відбулося перше засідання робочої групи Катеринопільської селищної ради з вирішення проблемних питань наповнення бюджету Катеринопільської територіальної громади, виявлення додаткових джерел надходжень, підвищення рівня оплати праці, легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

16:13 19.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора