Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Цифровізація: Межі громад з’явилися на Публічній кадастровій карті

Цифровізація: Межі громад з’явилися на Публічній кадастровій карті

 Держгеокадастр додав новий шар на Публічну кадастрову карту – «Межі територіальних громад». Він може стати у пригоді власникам земельних ділянок, землевпорядникам, органам місцевого самоврядування та представникам державної влади.

12:35 11.08.2021

Вручено сертифікати  переможцям конкурсу #Час_діяти_Україно!,організованому Благодійним фондом «МХП - Громаді».

Вручено сертифікати переможцям конкурсу #Час_діяти_Україно!,організованому Благодійним фондом «МХП - Громаді».

 Сьогодні в Катеринопільській селищній раді відбулося вручення сертифікатів переможцям Всеукраїнського конкурсу мікрогрантів для розвитку громад #Час_діяти_Україно!, організованому Благодійним фондом «МХП - Громаді».

18:14 10.08.2021

Платформа Енергоефективності розпочала роботу

Платформа Енергоефективності розпочала роботу

Платформа Енергоефективності пройшла всі етапи тестування та переведена у режим вільного доступу. Ресурс містить всю необхідну інформацію про реформу енергоефективності, інструменти для проведення заходів з енергоефективності у різних сферах, а також базу знань для навчання профільних спеціалістів. Про це повідомив генеральний директор Директорату енергоефективності Мінрегіону Дмитро Петрунін.

12:38 10.08.2021

Україна в ТОП-20 на Олімпійських іграх Токіо-2020

Україна в ТОП-20 на Олімпійських іграх Токіо-2020

У Токіо завершилися змагання Ігор ХХХІІ Олімпіади, які тривали на спортивних аренах з 23 липня до 8 серпня. Україна завоювала місце у ТОП-20 серед 206 країн-учасниць за загальною кількістю здобутих нагород.

12:32 10.08.2021

Депутати підтримали звернення селищного голови Володимира Коваленка

Депутати підтримали звернення селищного голови Володимира Коваленка

 На початку першого пленарного засідання 10 сесії Катеринопільської селищної ради селищний голова Володимир Коваленко проінформував депутатів щодо складної ситуації з фінансуванням утримання Катеринопільської багатопрофільної лікарні та запропонував їм підтримали його звернення до депутатів Єрківської селищної та Мокрокалигірської сільської рад щодо виділення субвенції на утримання лікарні з відповідних бюджетів Єрківської та Мокрокалигірської територіальних громад. У зверненні селищний голова звертає увагу депутатів на те, що Катеринопільська багатопрофільна лікарня обслуговує всі населенні пункти Катеринопільщини.

22:45 09.08.2021

Відбулося перше засідання 10 сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання.

Відбулося перше засідання 10 сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання.

 Перше засідання 10 сесії селищної ради відкрив та провів селищний голова Володимир Коваленко. В роботі сесії взяли участь 17 депутатів селищної ради, старости сіл, керівники виконавчих підрозділів селищної ради, представники ЗМІ.

19:30 09.08.2021

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

 У Катеринопільській селищній раді відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. Члени комісії розглянули чотири питання щодо захисту прав та інтересів дітей, що проживають у Катеринопільській територіальній громаді та прийняли відповідні рішення до них.

12:27 09.08.2021

Відбулося засідання виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради

Відбулося засідання виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради

 Засідання виконавчого комітету провів селищний голова Володимир Коваленко. Згідно порядку денного засідання, розглянуто три проекти рішень селищної ради. Зокрема, про програму з матеріально-технічного забезпечення підрозділів територіальної оборони Катеринопільської територіальної громади на 2021-2022 роки, про Програму підтримки органів виконавчої влади Звенигородського району на 2021 рік та про внесення змін до рішення селищної ради від 23.12.2020 № 2-14/VIII "Про бюджет Катеринопільської селищної територіальної громади на 2021 рік".   Всі три проекти рішень після внесених поправок членами виконкому схвалені та рекомендовані до затвердження на сесії селищної ради.

15:22 05.08.2021

Вакцинація проти COVID-19 триває

Вакцинація проти COVID-19 триває

 За повідомленням головного лікаря Катеринопільського центру первинної медико-санітарної медицини Олени Пироженко станом на 5 серпня 2021 року на території Катеринопільської територіальної громади вакциновано 2189 осіб. З них 1552 осіб отримала першу дозу вакцинації, 696 осіб вакциновані вже двома дозами. Також щеплено 72 медичних працівників.  Олена Пироженко вкотре закликає всіх не нехтувати своїм здоров’ям та вакцинуватися. З її слів, зараз найкращий час для щеплення і відтягувати з часом на вакцинацію це наражатись на небезпеку, оскільки, вже на осінь очікується третя хвиля коронавірусу із ще прогресивнішим штамом Дельта.  На сьогодні кожен охочий отримати щеплення може обирати вакцину на свій розсуд. У пунктах щеплення, що працюють на території нашої громади наявні такі вакцини: Коронавак- 283 дози, АстраЗенека- 40 доз, Пфайзер -108 доз, Модерни -30 доз. Тож, закликаємо всіх вакцинуватися! Нагадуємо, що на території катеринопільської громади працює два пункти щеплень - у Катеринополі та Петраківці. Також працює мобільна бригада, що за необхідності виїжджає в населені пункти громади.  Всім охочим вакцинуватися необхідно звернутися до свого сімейного лікаря, який проконсультує щодо часу та місця проходження щеплень. Вчергове звертаємо Вашу увагу, що щеплення це єдиний спосіб убезпечитись від інфікування COVID-19.

15:20 05.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора