Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Селищний голова Володимир Коваленко провів нараду  з керівниками підприємств, закладів та установ комунальної власності, виконавчих органів селищної ради та структурних підрозділів апарату, старостами старостинських округів.

Селищний голова Володимир Коваленко провів нараду з керівниками підприємств, закладів та установ комунальної власності, виконавчих органів селищної ради та структурних підрозділів апарату, старостами старостинських округів.

 18.01.2022 року, селищний голова Володимир Коваленко провів нараду з керівниками підприємств, закладів та установ комунальної власності, виконавчих органів селищної ради та структурних підрозділів апарату, старостами старостинських округів.

08:12 19.01.2022

Відбулась постійна комісія з питань регулювання земельних відносин, містобудування, екології, охорони навколишнього середовища

Відбулась постійна комісія з питань регулювання земельних відносин, містобудування, екології, охорони навколишнього середовища

 В рамках підготовки до пленарного засідання чергової 16 сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання постійна комісія з питань регулювання земельних відносин, містобудування, екології, охорони навколишнього середовища провела засідання. В ході якого розглянули ряд земельних питань. Зокрема, про затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволів та відмову в наданні дозволів на розроблення проектів відведення земельних ділянок, про внесення змін до діючих договорів оренди землі та розглянули ряд інших клопотань.

08:03 19.01.2022

Відбулась робоча зустріч щодо напрацювання ідей для написання проектів на отримання грантів у 2022 році

Відбулась робоча зустріч щодо напрацювання ідей для написання проектів на отримання грантів у 2022 році

 В Катеринопільській селищній раді провели робочу зустріч з старостами старостинських округів та представниками комунальних закладів охорони здоров'я, освіти, культури по напрацюванню ідей для написання проектів на отримання грантів у 2022 році. Головною метою зустрічі було стимулювання всіх до написання грантових проектів, які є дієвим інструментом та можливістю залучення додаткових коштів для вирішення проблем та розвитку територіальної громади. Сподіваємось, що вже цього року якість та кількість поданих заявок на участь у конкурсах від нашої територіальної громади збільшиться, що дасть більші шанси на їх перемогу!

15:28 18.01.2022

Про стан вакцинації у Катеринопільській територіальній громаді

Про стан вакцинації у Катеринопільській територіальній громаді

 За інформацією Катеринопільського центру первинної медико-санітарної допомоги щодо стану щеплення від коронавірусу (COVID-19) жителів Катеринопільської територіальної громади станом на 17 січня 2022 року з початку вакцинальної кампанії всього вакциновано І-дозою 6818 осіб, що становить 63,3 відсотків дорослого населення та ІІ- дозою 6296 осіб, що відповідно становить 58,5 відсотків, ІІІ- дозою 55 осіб, що відповідно становить 0,5 відсотка.

17:00 17.01.2022

З Новорічними віншуваннями та щедрівками завітала до селищної ради  Ватутінська громада

З Новорічними віншуваннями та щедрівками завітала до селищної ради Ватутінська громада

 У переддень Старого нового року – 13-го січня, до нашої громади із веселими щедрівками та новорічним віншуванням завітали наші добрі сусіди й друзі з Ватутінської територіальної громади на чолі з міським головою Олександром Заборовцем.

17:21 14.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора