Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

21 жовтня 2022 року відбулося третє пленарне засідання чергової 22 сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання.

Дата: 24.10.2022 17:13
Кількість переглядів: 111

Фото без описуНа розгляд пленарного засідання були внесені питання, що потребували нагального вирішення для забезпечення стабільної виробничої діяльності комунальних та інших форм власності підприємств, що здійснюють господарську діяльність на підвідомчій території громади.

В ході засідання були розглянуті та внесені зміни до діючих цільових програм. Зокрема, до Програми економічного і соціального розвитку Катеринопільської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки, Програми профіФото без описулактики злочинності в Катеринопільській територіальній громаді Звенигородського району на 2021-2025 роки та Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства "Катеринопільський центр первинної медико-санітарної допомоги" на 2022 рік. У відповідності з внесеними змінами до останньої програми депутати затвердили зміни до фінансового плану КНП ″Катеринопільський центр первинної медико-санітарної допомоги" на 2022 рік, передбачивши Фото без описудодаткове фінансування на придбання медикаментів, медичного обладнання та оплату послуг за лабораторні дослідження, а також внесли зміни до бюджету Катеринопільської селищної територіальної громади на 2022 рік, підкріпивши фінансуванням вищезазначені програмні документи та забезпечивши видатки на заробітну плату працівників освіти, культури і соціального захисту населення. Загалом доходи і видатки бюджету териФото без описуторіальної громади збільшили на 1016,6 тис грн за рахунок перевиконання його дохідної частини за результатами 9 місяців.

Далі були затвердженні в новій редакції Статути Катеринопільського ліцею №1 та положень про його філії, Лисичобалківської і Шостаківської гімназій, прийнято з державної власності у комунальну власність Катеринопільської селищної територіальної громади транспортні засоби та розглянуто ряд земельних питань.

Після розгляду всіх внесених питань на розгляд депутатів, селищний голова Володимир Коваленко закрив третє пленарне засідання чергової 22 сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора