Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

В День Святого Миколая в рамках програми "Добро переможе" дітям наших загиблих захисників дарували позитивні емоції

В День Святого Миколая в рамках програми "Добро переможе" дітям наших загиблих захисників дарували позитивні емоції

В рамках акції «Добро переможе»  четверо дітей  нашої територіальної громади взяли участь  в обласному новорічно-різдвяному святі, що проходило у Черкаському академічному обласному Українському музично-драматичному театрі ім Т.Г. Шевченка. 

16:07 20.12.2022

Відбулась відкрита Першість з шахів та шашок

Відбулась відкрита Першість з шахів та шашок

В Катеринопільській територіальній громаді відбулась відкрита Першість з шахів та шашок. Організаторами турніру стали директор Катеринопільської ДЮСШ Анатолій Дубовцев та громадський активіст Темразій Чимішк’ян. До змагань долучилися шахісти та шахматисти різних вікових груп. Кожна гра була сповнена високою майстерністю та інтелектуальними прийомами іграків. Переможців турніру відзначено медалями та індивідуальними кубками. Спонсорам турніру виступив Благодійного фонду «МХП Громаді».  Вітаємо переможців та дякуємо організаторам і спонсорам турніру! Сподіваємось, що проведений турнір сприятиме популяризації шахів та шашок серед жителів територіальної громади, а молодь і надалі буде підвищувати свою майстерність у цих видах спорту!

13:57 20.12.2022

Привітали з Днем Святого Миколая вихованців відділення денного догляду дітей з інвалідністю  солодкими подарунками

Привітали з Днем Святого Миколая вихованців відділення денного догляду дітей з інвалідністю солодкими подарунками

Відділення денного догляду дітей з інвалідністю відвідують найчемніші,найслухняніші дітки і тому кожен рік до них обов'язково приходить Святий Миколай та ще й своїх помічників з собою кличе. Вчора до дітей на свято завітали  Катеринопільський селищний голова Володимир Коваленко та депутат Черкаської обласної ради  Олександр Коваленко.Гості привітали дітей та колектив зі святом і вручили дітям подарункові набори з солодощами.Приємною несподіванкою став сюрприз від Михайла Морозюка, особисто він не зміг приїхати, але його чудові представники передали найтепліші слова привітань і вручили подарунок - стіл і дві лавочки зі спинками, які ми будимо використовувати для зручності сидіння дітей під час повітряних тривог в укритті. Привітав дітей і вчитель музики Віталій Нагорний, та вручив кожній дитині по шоколадці.Бабуся Кравченко Максима принесла відро яблук.Ось такий незвичайний день сповнений приємними і незабутніми моментами. Любі друзі, дякуємо за посмішки на дитячих обличчях, за турботу, за готовність в будь-якій уації вислухати,підтримати і допомогти. Свята закінчуються, а добрі справи залишаються. 

09:18 20.12.2022

Привітання з Днем адвокатури України

Привітання з Днем адвокатури України

                    Шановні адвокати! Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем адвокатури України! Це свято тих людей, які щодня стоять на сторожі істини та борються за справедливість. Розвиток держави неможливий без належного захисту прав і свобод людини, тому допомога адвоката — одна з основних ланок, яка уособлює захист, підтримку та порятунок. Ваша професія є однією з найпочесніших та найвідповідальніших, адже ви відстоюєте непорушність законів, боритеся за справедливість та захищаєте права громадян.  Високий рівень знань, досвід та виняткові особисті якості – честь, гідність та наполегливості, – головні чесноти, які є основою вашої професійної діяльності.  У цей святковий день бажаємо вам міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії, оптимізму, нових досягнень та мирного неба. Нехай людська повага й довіра стануть гідним орієнтиром у вашій щоденній роботі, а ваш професіоналізм, компетентність, послідовність та рішучість стануть зразком служіння благородній меті – становленню та розвитку Української держави.

11:09 19.12.2022

Відбулось пленарне засідання 24 сесії Катеринопільської селищної ради

Відбулось пленарне засідання 24 сесії Катеринопільської селищної ради

У пленарному засіданні 24 чергової сесії, яка відбулася минулого тижня, взяли участь керівники комунальних підприємств, закладів, структурних підрозділів апарату селищної ради та старости старостинських округів Катеринопільської територіальної громади.

07:56 19.12.2022

Відбулось позачергове засідання виконавчого комітету

Відбулось позачергове засідання виконавчого комітету

Нещодавно в Катеринопільській селищній раді відбулося позачергове засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Володимир Коваленко. Участь в засіданні взяли керівники комунальних підприємств, закладів та структурних підрозділів селищної ради.

15:41 18.12.2022

До уваги громадськості!

До уваги громадськості!

 Згідно рішення сесії Катеринопільської селищної ради від 25.05.2022 № 21-22/VIII «Про громадське обговорення проекту рішення селищної ради «Про реорганізацію Катеринопільського ліцею шляхом приєднання до Катеринопільського ліцею №1» 15.12.2022 року о 14:00 в приміщенні Катеринопільського будинку культури повинна була відбутися зустріч з громадськістю смт Катеринопіль.

11:28 15.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора