Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Що робити, якщо пропустив бустерне щеплення?

Що робити, якщо пропустив бустерне щеплення?

   Якщо ви пропустили бустерне щеплення проти COVID-19, не біда – просто запишіться в найближчий пункт чи центр вакцинації та отримайте пропущене щеплення. Це подовжить ваш захист від важкого перебігу коронавірусної хвороби. Зверніть увагу:    Усі дорослі мають отримати первинний курс щеплень проти COVID-19 однією дозою вакцини Janssen або двома дозами будь-якої іншої антиковідної вакцини, дозволеної в Україні.    Через 5 місяців після первинного слід зробити перше бустерне щеплення.    Через 4 місяці після першого бустерного щеплення літнім людям та людям з хронічними хворобами рекомендовано зробити друге бустерне щеплення. Інші дорослі також можуть отримати другий бустер.     Якщо ви пропустили термін введення бустерної дози, зробіть її якнайшвидше.    Для бустерного щеплення можна використовувати будь-яку наявну вакцину не залежно від того, якою вакциною ви отримали попередні щеплення.     Для щеплення не обов’язково мати декларацію з лікарем. Знайти найближчий пункт чи центр вакцинації можна за посиланням vaccination.covid19.gov.ua/list

16:28 18.01.2023

Стан енергосистеми України 18 січня

Стан енергосистеми України 18 січня

     В енергосистемі країни продовжує зберігатися дефіцит потужностей. Однак споживання електроенергії прогнозується дещо меншим, ніж учора. Цьому сприяє потепління. Наразі генерація не покриває четверть споживання в країні.

16:27 18.01.2023

У селищній раді відбулась робоча нарада

У селищній раді відбулась робоча нарада

17 січня 2023 року селищний голова Володимир Коваленко провів робочу нараду з керівниками відділів, комунальних підприємств та закладів Катеринопільської селишної ради з організаційних й інших важливих питань  життєдіяльності громади, роботи структурних підрозділів в умовах довготривалих відключень електроенергії.

17:03 17.01.2023

Тепле Водохреще прогнозують на Черкащині

Тепле Водохреще прогнозують на Черкащині

    Новий тиждень на Черкащині розпочався аномальним теплом. Тож, за прогнозом, і цьогорічне Водохреще відзначиться нетипово теплою погодою. Про це інформує начальник обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

11:29 16.01.2023

Відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради

Відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради

  Відповідно до пункту 2 рішення виконавчого комітету селищної ради від 21.12.2022 №190 "Про план роботи виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради на І півріччя 2023 року", 18.01.2023 року о 09:00  годині у залі засідань селищної ради відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради.

11:10 16.01.2023

З 16 січня в Україні стартує тестова програма безкоштовної заміни старих ламп на LED

З 16 січня в Україні стартує тестова програма безкоштовної заміни старих ламп на LED

Із 16 січня Уряд розпочинає в режимі бета-тестування програму безкоштовного обміну старих електричних ламп розжарювання на енергоощадні LED-лампи. Відповідне рішення Кабінет Міністрів ухвалив на засіданні 10 січня, повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

08:05 12.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора