Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Зміни у порядку надання житлових субсидій з грудня 2022 року

Зміни у порядку надання житлових субсидій з грудня 2022 року

    З метою врегулювання найбільш актуальних питань щодо надання населенню житлових субсидій в умовах воєнного стану Урядом у вересні поточного року прийнято рішення щодо передання функцій з призначення, нарахування і виплати житлових субсидій від органів соціального захисту населення до органів Пенсійного фонду України. При цьому передбачено етапність передання цих функцій.

16:57 24.11.2022

Героя-захисника Павла Захарова посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступені

Героя-захисника Павла Захарова посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступені

Сьогодні селищний голова Володимир Коваленко разом із військовим комісаром Катеринопільського РТЦ та СП Олексієм Хіхлом вручили батькам нашого загиблого земляка, молодшого сержанта Захарова Павла Миколайовича, 1998 року народження, державну нагороду - орден «За мужність» ІІІ ступені, яким він був нагороджений посмертно згідно УКАЗУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №149/2022 «Про відзначення державними нагородами України» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

16:55 24.11.2022

Другий Всеукраїнський Фермерський форум: «Де фермеру взяти гроші?»

Другий Всеукраїнський Фермерський форум: «Де фермеру взяти гроші?»

Всеукраїнська асоціація громад запрошує фермерів громади та працівників, відповідальних за агросектор, взяти участь у Другому Всеукраїнському Фермерському форумі приуроченому до Дня працівників сільського господарства.

16:16 22.11.2022

Відбулось засідання постійної комісії селищної ради

Відбулось засідання постійної комісії селищної ради

   Сьогодні, 21 листопада 2022, в рамках підготовки до четвертого засідання 22 сесії Катеринопільської селищної ради відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва та житлово-комунального господарства. В ході засідання було розглянуто 12 проектів рішень, що будуть внесені на розгляд пленарного засідання.

17:13 21.11.2022

Про інформаційну кампанію «ДІТИ ВІЙНИ»

Про інформаційну кампанію «ДІТИ ВІЙНИ»

З метою поширення інформації та сприяння розшуку дітей, які зникли безвісти, були незаконно переміщені або депортовані до російської федерації чи інших країн публікуємо інформацію щодо проведення заходів інформаційної кампанії «Діти війни» в тісній співпраці з проектом Уряду Канади «Супровід урядовим реформ в Україні» (SURGe), який реалізується Alinea International Ltd, за участю Офісу Генерального прокурора, Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, Національного інформаційного бюро та Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

17:06 21.11.2022

В Катеринополі відбувся товариський турнір по міні-футболу

В Катеринополі відбувся товариський турнір по міні-футболу

20 листопада в Катеринополі відбувся товариський турнір по міні-футболу, в якому участь взяли команди сіл Пальчика і Гончарихи та дві команди з Катеринопільської ДЮСШ: хлопці 209-2011р.н. та «Вікторія» (дівчата).

15:42 21.11.2022

Покладання квітів до Дня Гідності  та Свободи

Покладання квітів до Дня Гідності та Свободи

  До Дня Гідності та Свободи, з метою вшанування пам’яті про події Революції Гідності, пам’яті про загиблих у відстоюванні права українців на гідність та свободу, увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, селищний голова ВОЛОДИМИР КОВАЛЕНКО разом із секретарем НАТАЛІЄЮ ЦЕХМІСТРЕНКО та працівниками Катеринопільської селищної ради поклали квіти до пам’ятників та пам’ятних знаків загиблим воїнам, Небесній Сотні і учасникам Революції Гідності, борцям за свободу та незалежність нашої країни. В своєму виступі селищний голова відмітив, що Революція Гідності залишила глибокий і незабутній слід в історії нашої держави, а її ідеали назавжди змінили та об’єднали український народ.

15:31 21.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора