Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Нагороду загиблого Юрія НОВОСАДА   з Луківки  вручили його дочці

Нагороду загиблого Юрія НОВОСАДА з Луківки вручили його дочці

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Указом Президента України ще в травні 2022 року нагороджено старшого солдата Збройних Сил України - НОВОСАДА Юрія Анатолійовича орденом “За мужність” ІІI ступеня, якого за життя він особисто не зміг отримати. Нагороду вручили його одинадцятирічній доньці Кірі.

08:41 24.02.2023

Обміняти старі лампи розжарювання на LED-лампи можна буде і в селах України

Обміняти старі лампи розжарювання на LED-лампи можна буде і в селах України

З 25 лютого українці в селах зможуть скористатися послугою з обміну старих ламп розжарювання на нові LED-лампи. До цього послуга була доступна в усіх містах та селищах міського типу України, крім тимчасово окупованих територій. За весь час українці подали заяви про обмін понад 3,5 млн ламп через Дію. Обмін здійснюється за спільною програмою Уряду України та Європейського Союзу. З 30 січня в Україні стартувала програма з обміну старих ламп на енергоощадні. Подати заяву можна в Дії, а отримати лампи — у відділенні Укрпошти. Українці вже обміняли мільйони ламп, тим самим знизили споживання електроенергії.

16:29 23.02.2023

19 лютого - День Державного Герба України

19 лютого - День Державного Герба України

31 рік тому, 19 лютого 1992 р. постановою Верховної Ради України №2137-XII був затверджений один з чотирьох державних символів України – малий Державний Герб у вигляді тризуба.

11:45 19.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора