Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Оплата ЖКП за кошти єПідтримки: близько 39 мільйонів гривень вже спрямовано на оплату комунальних послуг

Оплата ЖКП за кошти єПідтримки: близько 39 мільйонів гривень вже спрямовано на оплату комунальних послуг

    У межах єПідтримки на отримання виплат в Дію було подано понад 8,9 млн заявок, оформлено 10 млн карток та витрачено 3,5 млрд гривень. З них близько 39 мільйонів гривень вже спрямовано на оплату комунальних послуг.

15:03 23.02.2022

Як бізнесу підготуватися до переходу на електронну форму товарно-транспортної накладної?

Як бізнесу підготуватися до переходу на електронну форму товарно-транспортної накладної?

   Наказ Мінінфраструктури № 413 «Про внесення Змін до Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні», який набрав чинності від 12 липня 2019 р., запровадив оформлення ТТН в електронній формі.

16:43 22.02.2022

З березня черкащанам проведуть індексацію пенсій

З березня черкащанам проведуть індексацію пенсій

   У березні «трудова», «військова» пенсія (військовослужбовцям строкової служби та членам їх сімей), пенсія по інвалідності учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС буде перерахована. Індексація виплат відбудеться відповідно до прийнятої 16 лютого цього року постанови № 118 «Про індексацію пенсій та заходи щодо підвищення рівня соціального захисту найбільш вразливих верств населення у 2022 році». 

14:41 22.02.2022

Представники Катеринопільської селищної територіальної громади взяли участь у комплексному  інструктивно-методичному навчанні щодо організації і впровадження заходів територіальної оборони, національного спротиву та руху опору.

Представники Катеринопільської селищної територіальної громади взяли участь у комплексному інструктивно-методичному навчанні щодо організації і впровадження заходів територіальної оборони, національного спротиву та руху опору.

   17 лютого у приміщенні Звенигородської райдержадміністрації відбулося комплексне інструктивно-методичне навчання щодо організації і впровадження заходів територіальної оборони, національного спротиву та руху опору.

14:27 22.02.2022

Торік в області зросли обсяги будівництва

Торік в області зросли обсяги будівництва

   До лідерів за темпами зростання обсягів будівництва увійшла Черкащина за підсумками минулого року. Відтак у порівнянні з 2020 роком, індекс будівельної продукції зріс на 105,1%. Лідерами за темпами зростання будівництва стали 3 області – Тернопільська, Вінницька та Черкаська. Про це повідомила заступник Міністра розвитку громад та територій Наталія Козловська.

12:16 22.02.2022

Податківці нагадують про терміни подання декларацій

Податківці нагадують про терміни подання декларацій

   Головне управління ДПС у Черкаській області нагадує: 1 березня 2022 року – останній день подання податкової декларації з податку на прибуток підприємств, звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації, розрахунку частини чистого прибутку (доходу), що підлягає сплаті до державного бюджету державними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями та фінансової звітності за 2021 рік до органів ДПСУ.    Граничний термін сплати податку на прибуток підприємств та частини чистого прибутку 11 березня 2022 року.

16:09 21.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора