Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні ветерани та працівники податкової служби!

Шановні ветерани та працівники податкової служби!

   Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем податківця України! Ваша професія є надзвичайно важлива, складна і водночас почесна. Від професіоналізму, чесності податківців залежить зростання податкових надходжень в громаді, а отже, добробут країни і кожного її жителя. Велика подяка вам за відповідальний підхід до обраної справи, наполегливість і цілеспрямованість у праці. Тож бажаємо вам подальшого професійного зростання, наполегливості у вирішенні важливих державних завдань. Завжди залишайтеся на висоті, працюйте з гідністю та честю. Нехай кожен день дарує оптимізм і наснагу. Зичимо вам і вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя, злагоди та добробуту, впевненості у власних силах, натхнення у роботі, гармонії у житті, світлого та мирного майбутнього. Зі святом! З повагою, селищний голова Володимир Коваленко, депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради

10:00 02.07.2024

МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ СКАНДИНАВСЬКОЇ ХОДИ У КАТЕРИНОПОЛІ

МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ СКАНДИНАВСЬКОЇ ХОДИ У КАТЕРИНОПОЛІ

   Цими вихідними уже вдруге пройшов міжнародний фестиваль скандинавської ходьби «Спортфест» на стадіоні «Колос» у Катеринополі. Він об’єднав людей різного віку за спільним заняттям – скандинавською ходою. Цей вид спорт має чудову результативність при систематичних заняттях. Під час ходи із спеціальними палицями задіюється верхня частина корпусу, знижується навантаження на суглоби, покращується баланс та загальний стан людини. Активно впроваджує спорт у громади член ради ЧОО ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Олександр Воскобойнік – він і є ідейним натхненником фестивалю. Провели захід за підтримки БФ «МХП - громаді» та ГО «Патріоти рідного краю». Під час фестивалю проводилися ігри між командами із футболу та волейболу, були змагання із піднімання гирі та гри в дарц. Крім спорту важливою частиною фестивалю став збір коштів для військових. Адже саме завдяки їм ми можемо проводити такі заходи.

15:35 01.07.2024

Шановні архітектори!

Шановні архітектори!

   Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем архітектора України! Ваша праця – це втілення мрій та ідей у реальність, створення простору, в якому живуть і працюють люди, місця, які стають символами нашої культури та спадщини. Ви – творці майбутнього, адже кожен ваш проект несе в собі дух часу, поєднуючи традиції та інновації. У час війни, коли російські війська нищать унікальні пам’ятки архітектури, мистецтва та історії України, вам доводиться відбудовувати країну на новому рівні. Бажаємо вам невичерпного натхнення, творчих успіхів, нових ідей та проєктів! Нехай ваші архітектурні шедеври радують людей, а робота приносить задоволення. Міцного вам здоров’я, щастя та благополуччя! З повагою, селищний голова Володимир Коваленко, депутати та виконавчий комітет селищної ради

09:40 01.07.2024

Шановні державні реєстратори!

Шановні державні реєстратори!

    Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня державного реєстратора! Сьогодні на вас покладено відповідальні та важливі завдання, які ви сумлінно та професійно виконуєте. Адже, ефективні послуги державного реєстратора дуже важливі для нормальної життєдіяльності громади і держави, відбудови та розвитку України. Ваша професійна, сумлінна, кропітка та суспільно важлива робота є запорукою ефективної охорони та захисту прав громадян і бізнесу. Завдяки вам вирішуються багато питань в правових взаємовідносинах. Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров`я, щастя, натхнення у нелегкій та відповідальній роботі, високої професійної майстерності, заслуженої шани та вдячності від людей! Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку. З повагою, селищний голова Володимир Коваленко, депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради

08:38 01.07.2024

ПП "Інформаційне агентство "ПРОЧЕРК" :"Аграрний Катеринопіль: охайне селище, облаштовані незвичні укриття, збережена лікарня та звіринець, якому позаздрять і великі міста"

ПП "Інформаційне агентство "ПРОЧЕРК" :"Аграрний Катеринопіль: охайне селище, облаштовані незвичні укриття, збережена лікарня та звіринець, якому позаздрять і великі міста"

Колишній райцентр на Черкащині – Катеринопіль – сьогодні охайне, зелене селище і центр однойменної громади, до якої входить 21 село.

12:29 28.06.2024

Шановні жителі та гості Катеринопільської територіальної громади!

Шановні жителі та гості Катеринопільської територіальної громади!

   28 червня 1996 року Верховна Рада України прийняла Основний Закон, який став наріжним каменем для розбудови нашої незалежної держави, закріпивши права та свободи кожного громадянина. Цього року ми вже втретє відзначаємо День Конституції в умовах надзвичайно складного періоду для нашої країни. Війна, розв’язана росією, ставить перед нами важкі виклики та випробування. Однак, попри всі труднощі, ми демонструємо світові силу й непохитність українського духу, захищаючи свободу, суверенітет і територіальну цілісність держави, які закріплені в Основному Законі. Сила українського народу - у свободі. Ми вільний народ і залишимося такими назавжди! У цей день ми вкотре дякуємо нашим мужнім Захисникам і Захисницям, а також тим, хто наближає нашу Перемогу задля утвердження тих основних конституційних засад суверенної, демократичної та правової Держави. Від усього серця бажаємо всім міцного здоров’я, добробуту і затишку в родинах, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої держави - народовладдя, гуманізму та законності, мирного неба та перемоги нашій Україні. Слава Україні! Героям Слава! З повагою, селищний голова Володимир Коваленко, депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради

12:10 28.06.2024

Шановні жителі та гості нашої громади!

Шановні жителі та гості нашої громади!

     Незважаючи на війну і тяжкий для всієї країни час, прояви вандалізму та варварства мають місце у нашій громаді.  Коли бачиш таке нахабство та нелюдське поводження, емоції підіймаються через край. Цей прикрий випадок стався нещодавно у селищі Катеринопіль на території, де розташоване джерело "Студінка", виявлено відсутність металевого відра та пошкодження кріплення для його ручки. Такі дії у спекотні дні та у період, коли відбувається вимкнення електроенергії, - пряме знущання над людьми, для яких це джерело є життєвоважливим. Для багатьох мешканців це чи не єдине місце, де можна втамувати спрагу та набрати води із собою для приготування їжі.    Сумно, що у нашій громаді ще є такі особи, які зовсім не цінують і не шанують спільне майно та навмисно його руйнують.     Шановні жителі та гості нашої громади! Вкотре просимо вас поважати те, що робиться для людей, берегти спільне майно задля комфортного нашого проживання.       Закликаємо усіх мешканців не бути байдужими до проявів будь-якого варварства з боку несвідомих громадян.       При виявленні схожих ситуацій зробіть зауваження, повідомте поліцію. Адже від кожного з нас з вами залежить спокій та розвиток нашої громади в цілому.

11:42 28.06.2024

ВІДПРАВЛЕНО ЧЕРГОВУ ДОПОМОГУ НА СХІД  ДЛЯ НАШИХ МУЖНІХ ЗАХИСНИКІВ

ВІДПРАВЛЕНО ЧЕРГОВУ ДОПОМОГУ НА СХІД ДЛЯ НАШИХ МУЖНІХ ЗАХИСНИКІВ

Реагуючи на звернення 53 окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха, за кошти бюджету Катеринопільської територіальної громади здійснено закупівлю квадрокоптерів FPV –камікадзе 7 дюймів кількістю 5 шт., квадрокоптера DJI Mavik 3T та РЕБ ПСМК СИНИЦЯ 1.   До формування посилки для наших Воїнів, яку відправили сьогодні, вкотре долучились волонтери Теплого фронту, які передали пакети із сухофруктів і горіхів, печиво та 2 маскувальні сітки.    Щодня ми дякуємо нашим мужнім і славним Захисникам і Захисницям, адже тільки завдяки їхнім надлюдським зусиллям ми живемо у вільній і незалежній Україні.   Разом ми сила, разом до ПЕРЕМОГИ!      

21:45 27.06.2024

ПІДТРИМУЄМО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ

ПІДТРИМУЄМО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ

    Катеринопільська селищна рада долучилась до благородної справи, спрямованої на підтримку наших воїнів, а саме закупівлі "99 пташок для 33 окремої механізованої бригади" та придбала за рахунок місцевого бюджету територіальної громади квадрокоптер DJI MAVIC 3T (Thermal).   Сьогодні ми вже відправили нашим Воїнам "пташку" разом з пакетами із сухофруктів і горіхів та маскувальною сіткою, які передали волонтери Теплого фронту.   Дякуємо нашим Захисникам за відвагу, мужність та за кожен новий день! Ви – щит і міць нашої країни. Україна переможе!       Разом до ПЕРЕМОГИ!                    

20:49 27.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора