Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги керівників підприємств, сільськогосподарських господарств, приватних підприємців та небайдужих громадян Катеринопільської територіальної громади!

До уваги керівників підприємств, сільськогосподарських господарств, приватних підприємців та небайдужих громадян Катеринопільської територіальної громади!

Враховуючи лист Звенигородської районної військової адміністрації щодо можливості забезпечення потреби Херсонської області в необхідних будівельних матеріалах для першочергових аварійно-ремонтних робіт на пошкоджених об'єктах внаслідок бойових дій, Катеринопільська селищна рада просить розглянути можливість у наданні будівельних матеріалів в якості гуманітарної допомоги відповідно до цього переліку: плівка чорного кольору в рулонах, сітка затемнююча хакі, мішки будівельні, бочки на 50л води, плита ОSB-3, провід 3х2.5, провід 2х2.5, провід 2х1.5, провід 2х1.0, саморізи по дереву 6х75, 6х50, 6х100, брус 6 м, ліс кругляк 6м Д-30 см, піддон дерев'яний, піч польова та дрова.

08:20 29.09.2022

До уваги жителів Катеринопільської  територіальної  громади!

До уваги жителів Катеринопільської територіальної громади!

З метою безпеки жителів громади на вулицях селища з настанням темної пори доби та забезпечення відео спостереження за в’їздами та виїздами в населений пункт частково відновлено з 19:30 до 23:00 (комендантської години) включення зовнішнього освітлення по центральних вулицях смт Катеринопіль: Соборна, Вільного Козацтва, В’ячеслава Чорновола, Козацька, Дружби, Сергія Єфремова та Комарова.

08:05 29.09.2022

До уваги аграріїв Катеринопільської територіальної громади!

До уваги аграріїв Катеринопільської територіальної громади!

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України оголошують про початок реєстрації для отримання засобів тимчасового зберігання зерна (рукавів) місткістю 200 тонн. Проект реалізується за донорської підтримки урядів Канади та Японії, а також австралійської благодійної організації Minderoo Foundation.

12:03 27.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора