Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулись засідання постійних комісій

Відбулись засідання постійних комісій

19-21 жовтня 2022 року в ході підготовки до третього пленарного засідання чергової 22 сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання депутати працювали в постійних комісіях.

16:06 21.10.2022

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради на ІІ півріччя 2022 року, 19 жовтня 2022 року відбулося чергове засідання виконкому, яке провів селищний голова Володимир Коваленко. Участь в засіданні взяли запрошені керівники виконавчих органів селищної ради, начальник сектору поліцейської діяльності №1 Звенигородського районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області Анатолій Лимаренко та головний лікар Катеринопільського ЦПМСД Олена Пироженко.

12:57 21.10.2022

На Черкащині застосовано графіки обмеження електроенергії та аварійних відключень

На Черкащині застосовано графіки обмеження електроенергії та аварійних відключень

 За інформацією ПАТ "Черкасиобленерго" по Черкаській області 21 жовтня з 7:00 до 22:00 продовжують діяти графіки обмеження електроенергії (ГОЕ). З 9:45 введено графіки обмеження потужності (ГОП) у повному обсязі.

10:01 21.10.2022

Шановні керівники підприємств, установ, організацій та жителі Катеринопільської територіальної громади

Шановні керівники підприємств, установ, організацій та жителі Катеринопільської територіальної громади

 Відповідно до листа ПАТ "Черкасиобленерго",через пошкодження внаслідок російської агресії об’єктів енергетичної інфраструктури об'єднаної енергетичної системи України та блоків АЕС, ТЕС та ТЕЦ виник дефіцит електричної енергії.  У зв’язку з цим, а також через зниження температури навколишнього середовища відповідно до розпорядження НЕК "Укренерго" та за дорученням Офісу Президента України, просимо завтра 21 жовтня з 7.00 до 22.00 до особливого розпорядження,вживати заходів щодо обмеження споживання електроенергії.  Тримаємо стрій та разом допомагаємо протистояти ворогові на енергетичному фронті

20:22 20.10.2022

До уваги керівників підприємств, установ, організацій  та жителів Катеринопільської громади!

До уваги керівників підприємств, установ, організацій та жителів Катеринопільської громади!

Відповідно до листа начальника Черкаської обласної військової адміністрації Ігоря Табурця № 8727/01/01-57 від 19.10.2022 року, у зв'язку з масовими ракетними ударами та руйнуваннями об'єктів генерації електропостачання,з метою уникнення відключень електроенергії, переконливо просимо сьогодні, 20 жовтня з 7.00 до 23.00 вжити заходів щодо обмеження споживання електроенергії.

06:27 20.10.2022

Оголошення

Оголошення

У  зв`язку з проведенням заходів щодо поховання загиблого Героя-земляка Шадімова Павла Миколайовича, чергове засідання виконавчого комітету селищної ради перенесено на 15 годину 19 жовтня 2022 року.

18:12 18.10.2022

Ігор Табурець закликав черкащан бути готовими до стабілізаційних відключень електроенергії

Ігор Табурець закликав черкащан бути готовими до стабілізаційних відключень електроенергії

Ворог продовжує завдавати ударів по об’єктах енергетики України. Сьогодні ворог завдав ударів по критичній інфраструктурі Києва, Дніпра та Житомира. Бути готовими до стабілізаційних відключень електроенергії та економити цей ресурс у побуті закликав громаду Черкащини начальник ОВА Ігор Табурець.

16:55 18.10.2022

У  Катеринополі відбувся футбольний турнір «Золота осінь»,  присвячений Дню захисників та захисниць України.

У Катеринополі відбувся футбольний турнір «Золота осінь», присвячений Дню захисників та захисниць України.

15 жовтня, на стадіоні «Колос» селища Катеринопіль відбувся турнір з міні футболу між командами Катеринопільської територіальної громади. Участь в ньому взяло п’ять команд: «Сокіл» с.Гончариха, «Садівник» с.Пальчик, «Отамани» с.Вікнине, «Вікторія» (дівоча) та команда хлопців 2009-2010 р.н. Катеринопільської ДЮСШ.

16:07 17.10.2022

Привітання з Днем працівників харчової промисловості

Привітання з Днем працівників харчової промисловості

Шановні працівники та ветерани харчової промисловості! Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників харчової промисловості! Виробництво харчових продуктів є однією з найперших умов життя людей і розвитку суспільства. Завдяки вашій нелегкій щоденній праці на полицях наших магазинів панує  розмаїття м’ясних продуктів, олії, круп, хлібобулочних, кондитерських виробів, тощо. На вашу галузь покладено відповідальне завдання – задоволення потреб кожної родини в якісній, смачній та доступній продукції харчування. Цього року, ми переконались, що харчова промисловість – одна з найважливіших галузей господарського комплексу нашої держави. Адже, фахівці саме цього напрямку, злагоджено працюють в тилу, аби наші  Воїни, а також люди, які наразі, цього потребують найбільше - не залишились голодними. Вони вдень та вночі трудяться, не покладаючи рук - випікають та виготовляють продукцію, забезпечують нас якісними напоями хлібобулочними виробами, м’ясними, молочними продуктами та іншими. У цей святковий день, дорогі трудівники харчової промисловості, прийміть найщиріші слова подяки та шани за вашу невтомну працю, за відповідальне ставлення до професійного обов’язку. Бажаємо вам міцного здоров’я, родинного добробуту, миру та життєвих гараздів. Нехай кожен день приносить вам нові здобутки і досягнення, а ваше життя буде щасливим і радісним. Нехай повсякчас з вами будуть сила, витримка, оптимізм та благополуччя! З повагою, Селищний голова Володимир Коваленко, виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради

09:50 16.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора