Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Команда «Вікторія» Катеринопільської ДЮСШ - бронзові призери Чемпіонату України!

Команда «Вікторія» Катеринопільської ДЮСШ - бронзові призери Чемпіонату України!

    В переддень Пасхального свята, в період 14-15 квітня , в гостинному місті Гребінки, що на Полтавщині, пройшов фінал Чемпіонату України товариства «Колос» по футзалу серед команд дівчат 2008-09р.н. В змаганнях прийняло участь 7 команд: «Кристал» Линовицької ОТГ Чернігівської обл.,ДЮСШ «Колос» м.Гребінки Полтавської обл., «Літин» Літинська ДЮСШ Вінницької обл., «Жайвір» Шполянської ОТГ Черкаської обл., «Буг» ДЮСШ «Соколяни» Львівської обл., «Колос» збірна Житомирської обл. та «Вікторія» Катеринопільської ДЮСШ «Колос» Черкаської обл. Всі команди згідно жеребкування були поділені на 2 підгрупи і переможці підгруп зустрічалися за золоті та срібні медалі. Такими були команди «Колос» м.Гребінки та команда «Буг» з Львівщини.,які розіграли 1-2 місце змагань. В напруженій боротьбі команда із Львівщини обіграла місцевих дівчат (3:1) і стала чемпіонками Чемпіонату України. Команда з Гребінок стала срібними призерами Чемпіонату України. На шляху до перемоги гребінківські дівчата перемогли команди Жайвір та Літин , але поступилися команді «Кристал». Команда «Буг» перемогла команди «Вікторія» та «Колос» з Житомирщини. В боротьбі за 3-4 місце змагань зустрілися земляки з Черкащини: команди «Вікторія» Катеринопіль та «Жайвір» Шпола, які посіли другі місця в своїх підгрупах. Долю бронзових медалей в напруженій боротьбі вирішив 1 м’яч, який наші дівчата з Катеринополя забили дівчатам із Шполи в середині 2 тайму (1:0) і вибороли бронзові медалі змагань. 5 місце посіли дівчата з Чернігівщини обігравши своїх однолітків з Житомирщини. За нашу команду виступили: Борисова Маша (визнана кращим гравцем команди), Піщана Юля, Скибенко Юля, Кузьменко Віталіна, Ткаченко Соломія, Рибчинська Софія, Радзівіл Даша, Баліцька Маргарита, Кулик Крістіна та Лишко Поліна.

14:45 17.04.2023

Вручено Великодні продуктові набори 38 родин загиблих воїнів АТО/ООС і російсько-української війни з Катеринопільської територіальної громади

Вручено Великодні продуктові набори 38 родин загиблих воїнів АТО/ООС і російсько-української війни з Катеринопільської територіальної громади

  Напередодні Великодня представники Катеринопільської селищної ради відвідали 38 родин загиблих воїнів АТО/ООС і російсько-української війни з Катеринопільської територіальної громади, щоб привітати їх зі святом Воскресіння Христового. А щоб підтримати та дати можливість відчути хоч маленькі приємні миті світлого свята родинам, які втратили своїх рідних на війні, вручили Великодні продуктові набори від Катеринопільської селищної ради та депутата Черкаської обласної ради Олександра Коваленка.

19:21 14.04.2023

Інформація  про роботу адміністративної комісії при  виконавчому комітеті Катеринопільської  селищної ради за 2022 рік

Інформація про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Катеринопільської селищної ради за 2022 рік

Відповідно до підпункту 4 пункту "б" статті 38 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статті 218 Кодексу України про адміністративні правопорушення адміністративна комісія при виконавчому комітеті Катеринопільської селищної ради має повноваження на розгляд адміністративних справ по двадцяти шести статтях вказаного кодексу. Завданнями адміністративної комісії є всебічне, повне і об’єктивне з’ясовування обставини кожної справи, вирішення їх в точній відповідності з законом, забезпечення виконання винесених постанов, а також виявлення причин та умов, що сприяють вчиненню адміністративних правопорушень. Засідання комісії відбуваються у разі надходження матеріалів про адміністративні правопорушення у визначені законодавством терміни.

14:58 12.04.2023

В освітніх закладах Катеринопільської територіальної громади  пройшла атестація педагогічних працівників

В освітніх закладах Катеринопільської територіальної громади пройшла атестація педагогічних працівників

04-06 квітня 2023 року атестаційною комісією проведено атестацію 33 педагогічних працівників Катеринопільського ліцею №1, Катеринопільського ліцею, Катеринопільського ліцею №2, Шостаківської, Лисичобалківської, Пальчиківської гімназій, Катеринопільського закладу дошкільної освіти (ясла - садок) "Казка", Катеринопільського будинку дитячої та юнацької творчості та Петраківського закладу загальної середньої освіти.

13:14 12.04.2023

На квітневому засіданні виконкому Катеринопільської селищної ради розглядалося питання щодо ходу виконання Програми безповоротної фінансової підтримки комунального підприємства Катеринопільського СЖКГ на 2022-2023 роки.

На квітневому засіданні виконкому Катеринопільської селищної ради розглядалося питання щодо ходу виконання Програми безповоротної фінансової підтримки комунального підприємства Катеринопільського СЖКГ на 2022-2023 роки.

 В 2022 році відповідно цієї місцевої програми з бюджету Катеринопільської селищної територіальної громади було передано Катеринопільському житлово-комунальному господарству кошти в сумі 569,1 тис.грн, з яких 111,7 тис.грн на покриття збитків від надання послуг з користування громадською вбиральнею, 291,8 тис.грн на відшкодування оплати праці працівників з благоустрою, 15,5 тис.грн на відшкодування по обслуговуванні відеоспостереження в смт Катеринопіль та 150,0 тис.грн на поточний ремонт і технічне обслуговування старої башти «Рожновського» на вул. Ходюка в смт Катеринопіль.  Відповідно Катеринопільським СЖКГ в минулому році використано коштів безповоротної фінансової підтримки в сумі 418,5 тис.грн. Кошти в сумі 150,0 тис.грн, виділені на поточний ремонт і технічне обслуговування башти не були освоєні в минулому році та повернуті до селищного бюджету. Відповідно ремонтні та обслуговуючі роботи по цій башті заплановано провести в 2023 році.  За результатами виконання цієї Програми у 2022 році відповідним рішенням виконавчого комітету продовжили виконання Плану заходів з розвитку та фінансової підтримки підприємства на 2023 рік, звернувши увагу начальника комунального підприємства "Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство" на проведення поточного ремонту (технічного обслуговування) обладнання і техніки мереж водопостачання та водовідведення, зрізання аварійних та сухостійних дерев відповідно до наданих ордерів на видалення зелених насаджень, облаштування майданчиків для збору твердих побутових відходів та на розширення діяльності комунального підприємства на території Катеринопільської селищної територіальної громади відповідно до його статуту. 

14:08 11.04.2023

Відбулася чергова сесія Катеринопільської  селищної ради VIII скликання

Відбулася чергова сесія Катеринопільської селищної ради VIII скликання

У пленарному засіданні 29 сесії, яка відбулася минулої п’ятниці, взяли участь керівники комунальних підприємств, закладів, структурних підрозділів апарату селищної ради та старости старостинських округів Катеринопільської територіальної громади. Роботу пленарного засідання розпочали із вшанування хвилиною мовчання світлої пам’яті тих, хто віддав своє життя за волю Українського народу в боротьбі з російським агресором та всіх цивільних співгромадян, що стали невинними жертвами цієї страшної агресії.

17:05 10.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора