Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Як отримати пенсію та грошові виплати в Укрпошті під час воєнного стану

Як отримати пенсію та грошові виплати в Укрпошті під час воєнного стану

Укрпошта, Пенсійний Фонд України та Міністерство соціальної політики роблять все, щоб навіть в складних умовах воєнного стану ви своєчасно отримали свої виплати за березень поточного року. Будь ласка, ознайомтесь з правилами виплат.

12:55 03.03.2022

Звернення Президента: українці – символ незламності

Звернення Президента: українці – символ незламності

 Бажаю здоров’я, єдина країно! Я не випадково сказав «єдина». Почався сьомий день цієї страшної війни. Війни, яку ми відчуваємо однаково. За цей час у нас єдності більше, ніж за тридцять років. Спочатку нам було однаково страшно, потім – однаково боляче. А зараз все однаково. Окрім перемоги. Окрім правди. Окрім миру. Окрім спокою, до якого ми хочемо прийти. Окрім життів наших людей, за яких ми переживаємо. Окрім України. За цей час ми по-справжньому стали єдиним цілим. Ми багато пробачили одне одному. Ми полюбили одне одного. Ми допомагаємо одне одному. Ми боїмося одне за одного. Вчора зранку на площі Свободи ми всі були харків’янами. Потім ворог зніс нас усіх ударами по житлових будинках у Бородянці. Вчора ввечері нас усіх бомбили в Києві. І ми всі знову загинули в Бабиному Яру – від ракетного удару. Хоча весь світ обіцяє, обіцяє постійно – ніколи знову.

14:16 02.03.2022

Черкаську обласну військову адміністрацію очолив Ігор Табурець

Черкаську обласну військову адміністрацію очолив Ігор Табурець

Керівником обласної військової адміністрації Черкащини став генерал-майор Ігор Табурець. Відповідний указ про призначення підписав Президент України. Олександр Скічко відтепер буде його радником.

14:15 02.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора