Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Привітання з Воскресінням Христовим

Привітання з Воскресінням Христовим

    Шановні жителі та гості Катеринопільської                           територіальної громади! Прийміть найщиріші вітання з найвеличнішим святом - Воскресінням Христовим! У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне, яке приходить разом з квітучою і теплою весною та наповнює людські серця добром і любов’ю. Великдень є символом загального відродження, оновлення всього сущого, що дарує людям віру в перемогу світла над темрявою.  Пасхальна радість дарує нам надію й силу, з якими ми дивимося у майбутнє, спонукає до єдності задля спільного блага. Єдність, яка заснована на віковічних християнських моральних цінностях, буде згуртовувати всіх нас на нашому спільному шляху.  Саме в цей час наша держава та її громадяни переживають чи не найважчий період в новітній історії – війну, яку розпочала росія проти України. Але ми переконані, що вистоїмо та здобудемо перемогу над ворогом.  Сьогодні ми висловлюємо безмежну вдячність нашим ЗАХИСНИКАМ, які мужньо боронять рідну країну від російської орди, а також усім, хто на своєму фронті працює задля МИРУ та ПЕРЕМОГИ! Схиляємо голови перед ГЕРОЯМИ, які віддали свої життя за Україну.  У це світле свято щиро бажаємо усім Вам міцного здоров’я, родинного затишку в кожній домівці нашої громади, добробуту, Божого благословення, сил та терпіння перебороти усі труднощі, які випали на долю нашої країни та кожного із нас.  Нехай Великодні дзвони озвуться у кожному серці вірою, надією і любов’ю. Хай Господь береже наших воїнів, допоможе загоїти біль гірких втрат, відродити із руїн міста, селища і села та додасть сил і впевненості в мирне майбутнє України!  З вірою у ПЕРЕМОГУ!  ХРИСТОС ВОСКРЕС!  ВОІСТИНУ ВОСКРЕС! З повагою. Селищний голова Володимир Коваленко, виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради 

09:35 24.04.2022

З 23.00 до 5.00: на Великдень діятиме комендантська година

З 23.00 до 5.00: на Великдень діятиме комендантська година

Задля безпеки черкащан та запобігання можливим провокаціям у ніч на Великдень комендантська година в області все-таки діятиме, як і по всій країні: з 23.00 (суботи) до 5.00 (неділі). Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець у відеозверненні.

15:13 23.04.2022

У цей нелегкий для України час Катеринопільська територіальна громада згуртувалась у спільній меті - допомогти тим, хто цього потребує.

У цей нелегкий для України час Катеринопільська територіальна громада згуртувалась у спільній меті - допомогти тим, хто цього потребує.

 З перших днів повномасштабної війни небайдужі мешканці громади, керівники сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств, одноосібники, місцеві підприємці, представники громадських організацій, волонтери, старости та мешканці старостинських округів, працівники селищної ради, бюджетних і державних закладів, місцеві депутатів всіх рівнів активно включилися в допомогу своїм мобілізованим землякам та бійцям ЗСУ, територіальній обороні, а через пару днів розширили свій спектр допомоги й вимушеним переселенцям та постраждалим від окупації співвітчизникам. Не залишили поза увагою вразливі категорії населення громади та малозабезпечені сім'ї військовослужбовців, особливо з малими дітьми.

16:25 22.04.2022

Допомога  Вербовецького старостинського округу  захисникам України

Допомога Вербовецького старостинського округу захисникам України

 Громада Вербовецького старостинського округу з перших днів війни долучився до волонтерської роботи по допомозі військовослужбовцям ЗСУ та територіальної оборони. Жителями села перераховано 48(ковідних) тис грн на рахунок ЗСУ та спільними силами зібрано на допомогу армії 91 тис грн, з яких 15 тис грн надала християнська церква «Життя у Христі». Місцеві фермери теж фінансово підтримують ЗСУ та Фонд допомоги армії «Повернись живим», матеріально та паливно-мастильними матеріалами допомагають територіальній обороні.

15:20 22.04.2022

Близька людина іде на війну. Що треба пам’ятати

Близька людина іде на війну. Що треба пам’ятати

Кількість українців, бажаючих зі зброєю у руках захищати Батьківщину, продовжує зростати. Якщо близька людина стає до лав захисників, варто запам’ятати ключові правила. Вони допоможуть у критичній ситуації.

09:17 22.04.2022

Катеринопільчани зібрали допомогу постраждалим мешканцям Гостомельської селищної громади

Катеринопільчани зібрали допомогу постраждалим мешканцям Гостомельської селищної громади

 Катеринопільська селищна рада дякує всім небайдужим громадянам Катеринопільщини, що відгукнулися на прохання допомогти постраждалим мешканцям Гостомельської селищної громади Бучанського району Київської області. Збір гуманітарної допомоги тривав лише одну добу, але з вашою допомогою нам вдалося його зібрати. До вашої допомоги гостомельцям доєдналися чуйність та теплота ваших сердець, які допоможуть їм відчути, що вони не одні із своїми труднощами. Разом до перемоги!

18:09 21.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора