Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги сільгосптоваровиробників!

До уваги сільгосптоваровиробників!

 У зв'язку з обмеженістю експортних можливостей реалізації зерна українського виробництва на світовий ринок, спричиненого блокуванням роботи чорноморських портів внаслідок збройної агресії проти України, на території нашої держави залишаються великі запаси зернових культур, які мають обмежений попит на внутрішньому ринку. Це призводить до значного недоотримання грошових коштів сільськогосподарськими товаровиробниками, обмежує їх можливість проводити розрахунки у грошовій формі.

16:03 03.06.2022

100 днів спротиву: як Черкащина призвичаюється до життя в умовах війни

100 днів спротиву: як Черкащина призвичаюється до життя в умовах війни

Сьогодні – сотий день повномасштабного вторгнення росії на територію України. З перших днів воєнного стану економіка Черкащини, як і інших тилових областей, розпочала перехід на воєнні рейки. Детальніше про це, а також про безпекову ситуацію розповів начальник Черкаської обласної адміністрації Ігор Табурець на спільній пресконференції із керівниками правоохоронних органів області.

14:14 03.06.2022

Відбулась робоча нарада з керівниками підприємств, закладів та установ комунальної власності, виконавчих органів селищної ради та структурних підрозділів апарату

Відбулась робоча нарада з керівниками підприємств, закладів та установ комунальної власності, виконавчих органів селищної ради та структурних підрозділів апарату

 31 травня селищний голова Володимир Коваленко провів робочу нараду з керівниками підприємств, закладів та установ комунальної власності, виконавчих органів селищної ради та структурних підрозділів апарату.

08:53 03.06.2022

Катеринопільська багатопрофільна лікарня та центр первинної медико-санітарної допомоги отримали гуманітарну допомогу

Катеринопільська багатопрофільна лікарня та центр первинної медико-санітарної допомоги отримали гуманітарну допомогу

 Катеринопільська багатопрофільна лікарня та центр первинної медико-санітарної допомоги нещодавно отримали гуманітарну допомогу від Управління охорони здоров'я облдержадміністрації у вигляді лікарських засобів, а згодом і від народного депутата Андрія Стріхарського, який особисто передав медзакладам дитяче харчування, лікарські засоби (сиропи жарознижуючі та від кашлю, інгалятори від астми, неврологічні препарати, нестероїдні протизапальні, гормональні, гіпотензивні, антибіотики), а також засоби гігієни та теплі простирадла.

08:21 03.06.2022

АКТУАЛІЗАЦІЯ ДАНИХ В РЕЄСТРІ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

АКТУАЛІЗАЦІЯ ДАНИХ В РЕЄСТРІ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Шановні мешканці Катеринопільської територіальної громади! Для виконання п. 14 розділу VI Закону України «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні» № 19871-ІХ від 05.11.2021 р., Катеринопільською селищною радою, її виконавчим органом проводиться підготовча робота по актуалізації даних в Реєстрі територіальної громади. Реєстр територіальної громади (далі Реєстр) — інформаційно-комунікаційна система, призначена для обробки визначеної Законом «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні» інформації, що створюється, ведеться та адмініструється органом реєстрації у порядку, визначеному цим Законом. Тобто це інформація про осіб, місце проживання яких зареєстроване на певній території. Актуалізація даних – це необхідність внесення актуальної інформації/змін до наявної інформації про особу в Реєстр територіальної громади. Реєстр територіальної громади наповнюється щоденно. Змінюючи реєстрацію місця проживання, реєструючи місце проживання новонароджених дітей, реєструючи місце проживання особи, орган реєстрації вносить зміни та оновлює дані в Реєстрі. Проте, залишається відсоток мешканців громади, дані яких змінились або потребують уточнення. Додатково звертаємо увагу, на необхідність внесення відомостей про зареєстроване місце проживання малолітніх та неповнолітніх дітей. Актуалізація інформації в Реєстрі також необхідна в умовах надзвичайно активного впровадження додатку «Дія», адже ті жителі громади, які не актуалізують свої дані, не зможуть в повній мірі, отримати адміністративні послуги онлайн. В зв’язку з вищезазначеним, просимо мешканців громади звернутися до спеціалістів відділу «Центр надання адміністративних послуг» Катеринопільської селищної ради, які відповідальні за роботу в Реєстрі територіальної громади, для перевірки існуючих електронних даних, з метою уточнення: - чи всі зареєстровані у житловому приміщенні мешканці внесені до Реєстру; - чи правильно занесені до Реєстру персональні дані мешканців; - чи внесені у базу даних відомості про неповнолітніх дітей. При зверненні для уточнення та актуалізації даних при собі потрібно мати наступні документи (оригінали та копії): 1) паспорт громадянина України (у формі книжечки або ID–картка з довідкою про реєстрацію місця проживання); 2) свідоцтва про народження неповнолітніх дітей; 3) ідентифікаційний код (за наявності) 4) документ про право власності на будинок (за наявності). Терміни звернення: - для отримувачів субсидій та інших соціальних допомог до 01.08.2022 ; - для інших категорій населення в найкоротші терміни. Відділ «Центр надання адміністративних послуг» Катеринопільської селищної ради, знаходиться за адресою: Черкаська обл., Звенигородський р-н, смт. Катеринопіль, вул. Семена Гризла, буд.12.

16:31 02.06.2022

Українців запрошують до всеукраїнського опитування

Українців запрошують до всеукраїнського опитування

Минає сто днів від початку повномасштабного вторгнення росії. Але наша боротьба триває. Україна чинить опір та прагне скорішої перемоги. Ми залучаємо підтримку всього цивілізованого світу, допомагаємо один одному, гуртуємось та працюємо.

16:26 02.06.2022

Про стан вакцинування від COVID-19 у Катеринопільській територіальній громаді

Про стан вакцинування від COVID-19 у Катеринопільській територіальній громаді

За інформацією Катеринопільського центру первинної медико-санітарної допомоги з початку вакцинальної кампанії та станом на 31 травня 2022 року проведено вакцинацію жителів Катеринопільської територіальної громади: І-дозою 7082 особи, що становить 66 відсотків, ІІ - дозою 6747 осіб, що становить 62,5 відсотки, ІІІ –дозою 657 осіб, що відповідно становить 6,0 відсотків. Також, вакциновано 27 осіб із числа внутрішньо переміщених осіб Залишки вакцини: Коронавак – 1034 доз та Пфайзер – 36 доз, вакцини Астра Зенека та Модерна відсутні. Шановні жителі Катеринопільської громади! Вакцинальна кампанія продовжується, якщо ви ще не щеплені, не зволікайте – вакцинуйтеся та захистіть себе від тяжкого перебігу COVID-19 та його наслідків!

08:05 02.06.2022

Про стан із захворюваністю на COVID-19 у Катеринопільській територіальній громаді

Про стан із захворюваністю на COVID-19 у Катеринопільській територіальній громаді

 За інформацією Катеринопільського центру первинної медико-санітарної допомоги щодо стану захворюваності на COVID-19 по Катеринопільській територіальній громаді з початку 2022 року та станом на 31 травня захворіло на коронавірусну інфекцію - 437 осіб, летальних випадків зареєстровано- 9.На стаціонарному та амбулаторному лікуванні хворих не перебуває.

08:02 02.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора