Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Звенигородське управління ГУ ДПС у Черкаській області інформує

Визначення мінімального податкового зобов’язання

Особливості визначення мінімального податкового зобов’язання озвучив під час чергового вебінару в Головному управлінні начальник відділу податків і зборів з фізичних осіб у м. Черкасах та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Віталій Лушников.

12:39:05 17.05.2024

ФОПи, які провадять незалежну професійну діяльність, та члени фермерського господарства: чи сплачують єдиний внесок за себе у воєнний період?

Чи сплачують єдиний внесок за себе ФОП, особи, які провадять незалежну професійну діяльність, та члени фермерського господарства у період воєнного стану в Україні?

12:37:42 17.05.2024

Державні послуги у сфері туризму — на Гіді

   Тільки плануєте відкрити туристичний бізнес і не знаєте, з чого почати? Гід з державних послуг допоможе. Там знайдете покрокову інструкцію, як отримати необхідний сервіс. Замість того, щоб годинами розбиратися самотужки. Ділимося добіркою сервісів у сфері туризму на Гіді Видача ліцензії на право провадження туроператорської діяльності — https://curly.click/r/bdb9 Анулювання ліцензії на право провадження туроператорської діяльності — https://curly.click/r/4b79 Звуження провадження туроператорської діяльності — https://curly.click/r/de78 Розширення провадження туроператорської діяльності — https://curly.click/r/d0fb Зупинення дії ліцензії на провадження туроператорської діяльності — https://curly.click/r/eb7a Відновлення дії ліцензії на провадження туроператорської діяльності — https://curly.click/r/7cfb Зберігайте допис та діліться з друзями, щоб швидко знайти потрібний сервіс Державне агентство розвитку туризму України

14:51:08 15.05.2024

Особливості подання Таблиці даних платника податку сільськогосподарськими товаровиробниками

Якщо діяльність підприємства пов’язана з вирощуванням с/г продукції, наданням послуг, або виробництвом, для уникнення в подальшому блокування кодів УКТЗЕД можна подати Таблицю даних платника податку, форма  j1312303, f1312303.

11:47:17 15.05.2024

Щодо звернення фізособи - власника кількох об'єктів нерухомості в різних населених пунктах для проведення звірки даних

До якого контролюючого органу необхідно звертатись ФО власникам декількох об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості, розміщених в різних населених пунктах, для проведення звірки даних?

11:43:15 15.05.2024

Електронний кабінет: алгоритм подання заяви про повернення помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов'язань та пені

Яким чином платник податків може надіслати через Електронний кабінет заяву про повернення помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов’язань та пені за формою J/F 1302002 разом з копією платіжного документа (у т. ч. якщо помилково та/або надміру сплачені суми грошових зобов’язань та пені виникли за кількома платіжними документами) та до якого органу ДПС?

11:08:24 15.05.2024

Про обов’язкове застосування РРО/ПРРО при здійсненні розрахункових операцій

Головного управління ДПС у Черкаській області нагадує, що всі платники податків зобов’язані дотримуватися вимог чинного законодавства, у тому числі щодо проведення розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг. 

16:26:26 08.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора