Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У Катеринопільських ліцеях №1 та №2 відбулись святкові лінійки

Дата: 02.09.2024 17:39
Кількість переглядів: 36

Сьогодні знову навчальні заклади громади гостинно відчинили свої двері для учнів, запрошуючи їх у просторі і затишні класи, аби вони набиралися мудрості й знань, наповнювали своє серце любов’ю і добротою, вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

На жаль, не всі батьки сьогодні мали змогу відвести дітей до школи, адже багато хто нині захищає рідну Батьківщину на фронті. Саме завдяки їхній мужності та відвазі всіх наших Захисників і Захисниць ми маємо можливість навчатися, працювати та жити.

На свято Першого дзвоника до Катеринопільсього ліцею №2 завітали селищний голова Володимир Коваленко та начальник районної військової адміністрації Юрій Піковський. У своїх виступах привітали учнів, педагогічний колектив, батьків з початком навчального року та побажали всім міцного здоров'я, благополуччя, витримки, успіхів у навчанні і мирних шкільних буднів.

Селищний голова передав для учнів 5-6 класів мультимедійне обладнання для Нової української школи (НУШ), яке сприятиме покращенню якості навчального процесу, а також подарував м'ячі для футбольної команди ліцею, які заохочуватимуть їх до активного способу життя.

Начальник районної військової адміністрації Юрій Піковський вручив подарункові набори першокласника для наймолодших учнів, які сьогодні вперше переступили шкільний поріг. Подаровані набори стануть корисним доповненням для навчального процесу.

Цьогоріч серед першокласників ліцею і донька Мар'янка, померлого нашого Захисника Олександра Щербатюка із селища Катеринопіль. Юрій Піковський в знак підтримки та уваги подарував їй новий мобільний телефон і побажав успішного навчального року.

З початком навчального року першокласників, випускників, їх батьків і вчителів у Катеринопільському ліцеї №1 привітала заступник селищного голови Ірина Міненко. Звертаючись до школярів, вона закликала їх прагнути до знань, бути активними та допитливими, підтримувати один одного та бути гордістю для батьків. Також зазначила, що цей навчальний рік буде наповнений для них новими відкриттями та можливостями, і побажала всім учасникам освітнього процесу натхнення, терпіння, успіхів у навчанні та мирного неба над головою.

Ліцейні родини сьогодні також вітали Наталія Старікова, помічник депутата обласної ради Олександра Воскобойніка, Костянтин Марченко керівник громадської приймальні депутата обласної ради Олександра Воскобойніка, регіональний менеджер БО "Благодійний фонд "МХП-Громаді" Валентина Крижанівська, а також представниця ВП ″Катеринопільський″ ТОВ “НВФ “Урожай‟ Галина Янковенко та вручили першокласникам яскраві наплічники з необхідним канцелярським приладдям.

Щиро дякуємо БО "Благодійний фонд "МХП-Громаді" та ТОВ “НВФ “Урожай‟ за допомогу та підтримку освітніх закладів Катеринопільської територіальної громади.

Вже третій рік ми розпочинаємо навчання в умовах війни: інколи під звуки сирен і в укриттях. Проте ми твердо віримо, що незабаром обов'язково настане Перемога, мирне та щасливе майбутнє для всіх українських дітей.

На зображенні може бути: 9 людей та дитинаНа зображенні може бути: 17 людей та люди грають у баскетболНа зображенні може бути: 18 людейНа зображенні може бути: 14 людейНа зображенні може бути: 10 людей, кларнет та текстНа зображенні може бути: 10 людей, кларнет та текстНа зображенні може бути: 15 людей, кларнет та текстНа зображенні може бути: 2 людини та текстНа зображенні може бути: 18 людей та Бранденбурзькі воротаНа зображенні може бути: 6 людей, дитина та текстНа зображенні може бути: 9 людей та дитинаНа зображенні може бути: 7 людей та дитинаНа зображенні може бути: 4 людини, дитина, дірндль та натовпНа зображенні може бути: 14 людей, кларнет та скрипкаНа зображенні може бути: 16 людей, труба, кларнет, акордеон, флейта та скрипкаНа зображенні може бути: 8 людей та дитинаНа зображенні може бути: 3 людини, люди грають у баскетбол та натовпНа зображенні може бути: 7 людей та текстНа зображенні може бути: 11 людей та текстНа зображенні може бути: 3 людини, дитина, люди усміхаються, лікарня та текстНа зображенні може бути: 3 людини та текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора