Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем знань

Дата: 01.09.2024 08:56
Кількість переглядів: 25

Шановні учні, вчителі та батьки Катеринопільської територіальної громади!

Щиро вітаємо вас з Днем знань — святом мудрості, доброти та людяності. Першого вересня у нашому житті відбувається щось особливе, що неможливо порівняти з іншими дитячими спогадами. Цей день завжди приносить яскраві враження, нові переживання та сподівання.

День знань знаменує початок нового навчального року, коли перед дітьми знову відкриваються двері навчальних закладів. Для когось цей рік стане першим, для когось — останнім або черговим, але початок навчального року завжди залишається хвилюючим і незабутнім, з атмосферою свята та осінніми кольорами.

На жаль, цьогорічне свято проходить у непростих умовах воєнного часу. Однак ми впевнені у нашій перемозі та мирному майбутньому України.

Фото без описуЗ вдячністю та теплом звертаємося до освітян за їхню самовіддану працю в складних умовах, за розуміння, турботу, мудрість і терпіння.

Дорогі учні! Нехай кожен день навчального року приносить вам нові враження, відкриття та пізнання світу. Бажаємо, щоб здійснювались мрії та сподівання ваших батьків, які прагнуть бачити вас успішними, розумними, мудрими та натхненними.

Батькам і вчителям — наснаги і терпіння. Нехай ваші зусилля, самовіддана праця, мудрість та турбота повернуться до вас сторицею.

Бажаємо всім міцного здоров'я, віри у свої сили, творчих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай цей сонячний вересневий день принесе тепло та гарний настрій у кожен клас і кожну родину.

Зі святом вас усіх — з Днем знань!

З повагою, селищний голова Володимир Коваленко, депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора