Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Вдячні за допомогу в облаштуванні Алеї Пам'яті та Слави

Дата: 01.09.2024 18:28
Кількість переглядів: 45

Фото без опису​​​​​​У селищі Катеринопіль відкрили Алею Пам'яті та Слави, де увіковічнено імена Героїв Катеринопільської територіальної громади, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Прохання про облаштування місця вічної пам’яті і шани полеглих Воїнів надходили від їхніх рідних і близьких. Тож, депутати селищної ради прийняли рішення селищної ради про виділення коштів з місцевого бюджету територіальної громади на облаштування Алеї.

Також були надіслані звернення щодо надання фінансової допомоги сільгосптоваровиробникам та підприємцям, які здійснюють свою діяльність на території громади.

Висловлюємо щиру вдячність за благодійні внески на облаштування Алеї Пам'яті та Слави: Олександру Коваленку, голові ФГ "Агро - Вікторія Катеринопіль";Олександру Воскобойніку, директору ТОВ "НВФ"Урожай"; Олександру Пахолюку, директору БФ "МХП-Громаді"; Денису Лупачову, керівнику ТОВ "Теплоджерело"; Володимиру Андрущенку, голові ФГ "Андрущенко В.Б.", В'ячеславу Зайченку, керівнику ПП "Агровідродження ВВ"; Михайлу Морозюку, керівнику ПП "Регіон-плюс"; Ірині Безкоровайній, керівнику ТОВ ТД "Катеринопільська фінансово-промислова група"; 

Миколі Ткаченку, депутату селищної ради;Олександру Трохименку, голові ФГ ″Лан-Агро″; Анатолію Гончару, голові ФГ "Гончар О.А.", ФОП Петру Харченку ; Василю Ченчику, керівнику ТОВ НВЦ “Черкасибіозахист”; ФОП Савранському Г.А.; Миколі Поліщуку, голові ГО“Організація ветеранів України Катеринопільської територіальної громади”; Людмилі Івонік, завідувачу Катеринопільської державної нотаріальної контори; Ігорю Кізяєву, керівнику АФ ″Хлібороб″ у формі ТОВ ; Олександру Ярмоленку голові ФГ "Новоселиця"; Олександру Сиваченку, голові ФГ "Зарічанка";ФОП Роману Франчуку, Миколі Бурлаченку, керівнику ТОВ "Добродар", Петру Підгірному КП "Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство" та ФОП Миколі Малику.

Особлива вдячність виконавцю робіт з облаштування Алеї Пам'яті та Слави та Слави ФОП Геннадію Савранському. 

За здійснення заходів з благоустрою щиро дякуємо працівникам житлово-комунального підприємства селищної ради.

Дякуємо за допомогу в організації заходу працівникам селищної ради, Катеринопільського будинку дитячої та юнацької творчості, Катеринопільського музею, 4 відділу Звенигородського РТЦК та СП, ФОП Валентині Коваленко та Віті Терещенко.

За високу підготовку та проведення урочистого пам'ятного заходу вдячні працівникам Будинку культури територіальної громади, а також учасникам заходу: матерям загиблих Героїв Любові Снігур та Валентині Вельган, учениці ліцею √2 Ангеліні Софтенко, зразковому хореографічному колективу "Вербиченька".

За співпрацю у підготовці інформаційних матеріалів про Героїв, допомогу у підготовці і зборі фотографій щиро вдячні родинам наших Захисників, а також Публічній бібліотеці селищної ради та ПП Олегу Бондаренку.

Нехай же це пам’ятне місце, яке облаштовано спільними зусиллями кличе всіх до вдячності і шани нашим загиблим Героям. Хай буде нагадуванням про цінність миру і мужність тих, хто цей мир для нас сьогодні виборює.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора