Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Вітання з Днем фінансового працівника

Дата: 24.07.2024 10:18
Кількість переглядів: 48

Фото без описуШановні працівники та ветерани фінансової галузі!

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем фінансового працівника в Україні!

Ваша робота є надзвичайно важливою для стабільності та розвитку нашої громади. Ви забезпечуєте стабільність фінансової системи, контролюєте рух коштів, здійснюєте планування бюджету та забезпечуєте його виконання. Від вас залежить належне функціонування фінансово-господарської діяльності установ. Напевно, не існує більш уважної роботи, ніж та, де стільки цифр, тож фінансисти, найбільш пунктуальні та прагматичні люди.

Ми цінуємо вашу відданість справі, наполегливість, відповідальність та неухильне й своєчасне дотримання умов та вимог фінансового обліку. Дякуємо за ваш професіоналізм, за найточніші розрахунки і просто гідну роботу.

Бажаємо вам фінансового благополуччя і стабільної економічної ситуації. Нехай робота приносить задоволення, а в дружньому колективі завжди буде товариський мікроклімат.Нехай спільна праця, яка допомагає підтримати економіку нашої громади та країни в цілому, в такі нелегкі часи, наблизить той довгоочікуваний мирний час!                Всім міцного здоров‘я, родинного затишку та добробуту!

З повагою,

селищний голова Володимир Коваленко,

депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора