Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Запекла війна за нашу волю та незалежність України продовжує забирати незламних українських Героїв...

Дата: 16.07.2024 20:02
Кількість переглядів: 48

Фото без опису    Трагічна звістка про загибель Захисника знову торкнулась Катеринопільської територіальної громади...
Своє життя за Україну та її майбутнє, за кожного з нас віддав мужній Воїн - ВОЛОБУЄВ ЄВГЕН ЮРІЙОВИЧ, 1981 року народження, який проживав у селі Розсохуватка.
Народився Євген Юрійович 07 грудня 1981 року в місті Часів Яр Бахмутського району Донецької області. Навчався у місцевій загальноосвітній школі. Гідно відслужив строкову військову службу. Повернувшись зі служби здобув професію машиніста екскаватора та працював на Часівоярському вогнетривкому комбінаті.
Після повномасштабного вторгнення ворога на українські землі разом з родиною був змушений залишити рідне місто та евакуюватись до більш безпечних регіонів. Проживав у селі Розсохуватка та мав статус внутрішньо переміщеної особи.
У 2023 році Євген Юрійович був мобілізований до лав Збройних Сил України. Проходив військову службу солдатом, навідником 1 механізованого відділення 3 механізованого взводу 6 механізованої роти 2 механізованого батальйону однієї з військових частин.
Загинув Герой 08 липня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Дружба Торецької громади Бахмутського району Донецької області.
За інформацією рідних Героя місце поховання наразі визначається.
Селищний голова Володимир Коваленко, депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради висловлюють найщиріші співчуття матері, дружині, сину загиблого Героя та всім його рідним і близьким з приводу тяжкої та непоправної втрати.
Нехай добрий, світлий спомин про Євгена Юрійовича стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів та усіх, хто його знав любив і шанував.
 Вічна пам’ять і шана, доземний уклін та безмежна вдячність Герою, який до останнього свого подиху захищав Батьківщину та кожного з нас.
Герої не вмирають...

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора