Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У Катеринопільській територіальній громаді відбулись заходи з нагоди Дня Української Державності

Дата: 15.07.2024 14:43
Кількість переглядів: 69

На зображенні може бути: 4 людини, пам’ятник та текстСьогодні у світле свято рівноапостольного князя Володимира та річницю Хрещення Київської Русі-України, ми втретє відзначаємо ще одне важливе свято для нашої країни - День Української Державності.

З нагоди цього свята у Катеринопільській територіальній громаді відбулося покладання квітів до погруддя Т.Г. Шевченка, в якому взяли участь селищний голова Володимир Коваленко та працівники селищної ради.

Звертаючись до присутніх на заході селищний голова відмітив, що відзначення цього свята – це можливість для кожного згадати історію своєї країни, боротьбу українського народу за незалежність та єдність. Адже Україна пройшла довгий і важкий шлях, від Київської Русі до сучасної незалежної країни. І кожен етап цього шляху залишив слід у нашій історії, формуючи культуру, традиції та національну свідомість.На зображенні може бути: пам’ятник

На превеликий жаль наша боротьба за незалежність триває і сьогодні. Щодня на фронті її виборюють наші Захисники та Захисниці ціною власного здоров'я і життя.

Присутні на заході хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх полеглих за свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

Цінуймо те, за що боролися наші предки, пам'ятаймо всіх, хто загинув у цій боротьбі, будуймо майбутнє, де найвищою цінністю є воля, незалежність та демократія!

Ми єдині! Ми сильні! Ми Україна!

На зображенні може бути: 2 людини, пам’ятник та траваНа зображенні може бути: 15 людей та натовп

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора