Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

До уваги депутатів Катеринопільської селищної ради та жителів Катеринопільської територіальної громади

Дата: 11.06.2024 17:06
Кількість переглядів: 87

Фото без опису19 червня 2024 року о 10.00 годині, в актовому залі адмінприміщення Катеринопільської селищної ради, відбудеться  пленарне засідання  42 чергової сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання.

 

 

 

Порядок денний (проект)

пленарного засідання чергової  42 сесії

Катеринопільської селищної ради VIII скликання

19.06.2024

1. Про хід виконання Програми благоустрою населених пунктів Катеринопільської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки.

2. Про внесення змін до Регламенту Катеринопільської селищної ради  VIII скликання.    

3.  Про Програму підтримки  Національного заповідника "Батьківщина Тараса Шевченка" Звенигородського району Черкаської області на 2024-2025 роки.                                            

4. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Катеринопільської  селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.

5. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2023 № 37-15/VIIІ "Про бюджет Катеринопільської селищної територіальної громади на 2024 рік (2356600000)".              

6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу  у власність Головатюку Василю Володимировичу.

7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу  у власність Дмитровій Тетяні Василівні.

8.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу  у власність Суській Олександрі Яківні.

9. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для городництва в оренду Титаренко Наталії Олексіївні.

10. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в оренду Полянському Олексію Васильовичу.                

11. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для городництва в оренду Якубенко Світлані Миколаївні.

12. Про надання дозволу на розробку технічної документації землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для іншого сільськогосподарського призначення в оренду Шевченку Віктору Петровичу.

13. Про внесення змін до договору оренди землі від 18.12.2019.

14. Про внесення змін до договору оренди землі від 15.07.2014 (зі змінами).                

15.  Про укладання договору оренди землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.               

16. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення садівництва у власність.

17. Про внесення змін до рішення селищної ради  від 14.07.2021 року № 9-26/VIІ″Про затвердження розміру ставок орендної  плати за земельні ділянки на території Катеринопільської територіальної громади″.                

18. Про затвердження плану роботи селищної ради на II півріччя 2024 року.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора