Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Воскресінням Христовим

Дата: 05.05.2024 09:26
Кількість переглядів: 21

Фото без описуШановні жителі та гості Катеринопільської територіальної громади!

 Прийміть найщиріші вітання з найвеличнішим святом - Воскресінням Христовим!

 У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. І не тільки тому, що приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри - над безнадією.                                 Вже третій рік це величне свято ми зустрічаємо під час неймовірних випробувань жорстокою війною, яку віроломно почала проти нашої держави росія. Багато наших Захисників та Захисниць зустрічають свято на передовій, завдяки їхній самовідданості, ми маємо змогу у тиші зустріти Великодні дні.

   Доземно вклоняємось Героям за їх мужність, незламність, міць та силу, які вони проявляють, наближаючи перемогу. Кожного дня весь український народ підносить свої молитви до Всевишнього за наших мужніх воїнів. Тож нехай Господь Бог оберігає їх, дарує силу та зміцнює дух і захищає нашу рідну Україну, наші рідні міста і села, життя кожного українця.  

  Схиляємо голови перед Героями, які віддали свої життя за Україну. 

 У це світле свято щиро бажаємо усім вам міцного здоров’я, родинного затишку в кожній домівці нашої громади, добробуту, щоб ніколи не залишало вас і ваших рідних Боже благословення, а Господня ласка зігрівала, обдаровувала радістю, благополуччям та щастям! Мирного неба і процвітання нашій країні!

  З вірою у ПЕРЕМОГУ!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою,

селищний голова Володимир Коваленко,

депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора