Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У селищній раді відбулась нарада з питань проведення невідкладних заходів з мобілізації у населених пунктах територіальних громад

Дата: 02.05.2024 17:43
Кількість переглядів: 35

Фото без описуСьогодні у приміщенні селищної ради відбулась нарада з питань проведення невідкладних заходів з мобілізації у населених пунктах територіальних громад під головуванням начальника Звенигородської районної військової адміністрації Юрія Піковського. Участь у нараді взяли селищний голова Володимир Коваленко, начальник 4-го відділу Звенигородського РТЦК та СП Анатолій Безуглий, працівники селищної ради та Катеринопільської багатопрофільної лікарні, голови Єрківської та Мокрокалигірської територіальних громад, посадові особи цих громад, керівники сільськогосподарських підприємств.

Учасники наради обговорили спільний алгоритм дій щодо виконання визначених завдань із призову мобілізаційних ресурсів та напрацювали механізми щодо покращення цієї роботи.

Начальник районної військової адміністрації Юрій Піковський вчергове наголосив усім присутнім про необхідність всебічної підтримки роботи 4-го відділу Звенигородського РТЦК та СП та безумовному виконанні територіальними громадами законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію.

В ході наради присутні отримали актуальну інформацію щодо подальшої роботи з питань мобілізації, а також мали можливість у форматі діалогу з’ясувати окремі питання та отримати всі необхідні роз'яснення.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора