Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем прикордонника України

Дата: 30.04.2024 10:25
Кількість переглядів: 32

Фото без описуДорогі прикордонники! Шановні ветерани прикордонної служби!

Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем прикордонника України! Ваша служба важка, небезпечна, але водночас це почесний обов'язок, який дозволяє нам мирно працювати, мріяти, будувати майбутнє.

У цей нелегкий час, ви гідно бороните кордони нашої України, не даючи ворожим силам захопити рідну землю. Стоїте на захисті безпеки та миру усієї країни.

Ви - зразок професіоналізму, витримки й сміливості, ваша стійкість та мужність, нелегка служба вдень і вночі, у спеку і холод є яскравим прикладом для підростаючих поколінь.

Висловлюємо вдячність кожному, хто присвятив своє життя охороні кордонів, хто з честю та гідністю виконує почесну справу служіння Батьківщині. Низько схиляємо голови в пам’ять всіх загиблих прикордонників, які віддали своє життя, захищаючи Україну, обов’язок кожного з нас – завжди пам’ятати про Героїв.

У цей день зичимо вам і вашим родинам міцного здоров’я, добробуту, витримки, бадьорості духу, благополуччя, мирного неба, успіхів у вашій почесній службі та скорішої Перемоги!

З повагою,

селищний голова Володимир Коваленко,

депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора