A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Триває прийом заявок на участь у Всеукраїнському Рейтингу «Сумлінні платники податків»

Дата: 23.04.2024 12:09
Кількість переглядів: 15

Фото без описуШановні платники податків!

Головне управління ДПС у Черкаській області інформує, що Асоціацією платників податків України відновлено щорічний Всеукраїнський Рейтинг «Сумлінні платники податків».

Рішенням Правління ВГО АППУ за № 1/01 від 09.01.2024 року затверджено Положення «Про Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків», Критерії оцінювання номінантів Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків» та форму Заявки на участь у Всеукраїнському рейтингу «Сумлінні платники податків», з якими Ви можете ознайомитися в Розділі «Документи щодо рейтингу» на сайті Асоціації платників податків України.

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ РЕЙТИНГУ

Рейтинг проводиться у два конкурсні тури:

перший тур — на обласному (регіональному) рівні у період з 10 травня до 27 червня включно;

другий тур — на всеукраїнському рівні у термін: з 01 липня  до 30 вересня включно.

Етапи проведення Рейтингу:

—       Прийняття Заявок від платників податків  на участь в Рейтингу на Всеукраїнському рівні здійснюється Генеральною дирекцією ВГО АППУ у термін: з 01 березня до 29 квітня включно;

—       Прийняття документів від ТВ ВГО АППУ переможців I туру на участь їх у Рейтингу на Всеукраїнському рівні здійснюється Генеральною дирекцією ВГО АППУ в термін: з 10 травня до 27 червня включно;

—       Опрацювання Заявок з документами та визначення претендентів на перемогу в ІІ Турі Рейтингу здійснюється Генеральною дирекцією ВГО АППУ у термін: з 01 липня до 20 вересня включно, з перевіркою ДПС України та Державною службою України з питань праці показників отриманих від претендентів;

—       Проведення засідання Вищої Рейтингової комісії та визначення переможців Всеукраїнського Рейтингу «Сумлінні платники податків – 2023» відбувається шляхом відкритого голосування в період: з 20 вересня до 30 вересня включно;

—       Урочиста церемонія нагородження Всеукраїнського Рейтингу «Сумлінні платники податків – 2023» відбувається у визначену Вищою рейтинговою Комісією, дату  жовтня місяця поточного року.

КРИТЕРІЇ ВІДБОРУ

1. Податкова дисципліна: своєчасність подання податкової звітності та сплати податків, зборів, платежів протягом 2023 року.

2. Середньомісячна  заробітна плата по підприємству,  в порівнянні з відповідними показниками МЗП станом на 01.01.2024 року.

3. Відсутність у підприємства порушень з питань дотримання вимог податкового, валютного та іншого законодавства, виявлених під час проведення перевірок податковими органами у 2023 році.

4 Динаміка збереження робочих місць на підприємстві: з початку повномасштабного вторгнення рф на територію України і станом на 01 січня 2024 року.

5. Членство в Асоціації платників податків України.

6. Благодійність: надання благодійної допомоги ВПО та на потреби ЗСУ, в будь-якому вигляді, що підтверджують відповідні документи.

7. Наявність заохочувальних відзнак Міністерства оборони України за надання допомоги під час війни.

 Отримуючи звання «Сумлінного платника податків», підприємство, окрім популяризації на власному прикладі чесного і прозорого ведення бізнесу, отримує суспільне визнання, вдячність держави за належне виконання своїх податкових зобов’язань і публічно закріплює свій статус надійного бізнес-партнера.

 Фінальнацеремоніянагородженняпереможців Рейтингу відбувається в урочистійсвятковійатмосфері на високомурівні.

 Кожен переможець нагороджується дипломом та нагрудним знаком з жіночою постаттю – символом Всеукраїнського рейтингу Асоціації платників податків України, яка поєднує у собі образ України та образ Слави.

 Підставою для участі у конкурсі є Заявка платникаподатку.

 Оригіналидокументів на участь в Рейтингу просимо направляти на адресу:

 Україна, 04119, містоКиїв,

вулицяІллєнкаЮрія, будинок 83д, а/с 25,

 або

 Відділення Нової пошти № 154  м. Київ

Вікторія Беспалова

моб. (067) 793-00-15

Координатор Рейтингу: Кашпур Леся – Начальник управлінняметодології та роз’ясненняподатковогозаконодавства  моб. (067) 266-14-85.

За інформацією Асоціації платників податків України.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора