Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбувся спортивний захід «ДАРУЄМО РАДІСТЬ ДІТЯМ»

Дата: 22.04.2024 18:23
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

21 квітня на стадіоні «Колос» у селищі Катеринопіль відбувся футбольний турнір серед юнаків 2011-2012 років народження за участю команд :

🔹Катеринопільська ДЮСШ

🔹Корсунь-Шевченківська ДЮСШ

🔹«Війтіївка»(Вінницька область)

🔹«Спартак»(Кропивницький)

🔹«Вікторі»(Первомайськ)

🔹«Вікторі»(Миколаїв)

На початку спортивного заходу учасники вшанували хвилиною мовчання пам'ять захисників та захисниць України, які загинули, захищаючи незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

З вітальним словом до присутніх звернувся селищний голова Володимир Коваленко, який відмітив, що цей турнір відбувається завдяки тим, хто сьогодні боронить Україну, й побажав юним футболістам продемонструвати свою спортивну майстерність та навички.

В ході турніру команди було розділено на дві групи по три в кожній, які й змагалися за вихід у фінал. За результатами проведених ігор:

🔸«Вікторі»(Первомайськ) – Катеринопільська ДЮСШ 0 : 6,

🔸«Спартак» - «Війтіївка» 1 : 1,

🔸Корсунь-Шевченківська ДЮСШ – «Вікторі»(Первомайськ) 2 : 5, 🔸«Війтіївка» - «Вікторі»(Миколаїв) 3 : 0,

🔸Корсунь-Шевченківська ДЮСШ - Катеринопільська ДЮСШ 0 : 7, 🔸«Вікторі»(Миколаїв) – «Спартак» 0 : 5.

Перед заключними матчами турніру було проведено конкурси на футбольну майстерність. Кращим у битві капітанів виявився Діма Кисельов з Катеринопільської ДЮСШ. У жонглюванні м'ячем не було рівних Юрію Поліщуку з Катеринопільської ДЮСШ.

Найкраще виконав удари на точність Роман Колєсніков з команди «Вікторі» (Первомайськ). У битві воротарів перемогу здобув Владислав Юхименко з команди «Спартак» (Кропивницький).

У матчі за третє місце змагалися юні футболісти «Війтіївки» (Вінницька область) та «Вікторі» з Первомайська. Сильнішою у цьому двобої виявилася команда «Війтіївки».

У вирішальному матчі за перше місце зійшлися команди господарів та «Спартак» (Кропивницький) . Фінальна гра тримала у напрузі всіх з першої до останньої хвилини, однак влучний удар Діми Кисельова з Катеринопільської ДЮСШ, приніс очікувану перемогу нашій команді.

🏆Тож, переможцем футбольного турніру стала команда Катеринопільської ДЮСШ.

🏆🥇🥈🥉 Всі команди – учасники турніру та їх кращі гравці були нагороджені відповідними кубками, медалями та дипломами.

🎁Приз глядацьких симпатій отримала Поліна Ларичева, футболістка команди «Спартак», яка була єдиною дівчиною, проте на рівних грала проти хлопців.

⚽Поряд з вищезгаданим турніром також відбувався турнір з міні-футболу серед хлопців 2013-2015 років народження. Перше місце у якому посіла команда ДЮСШ (Бершадь Вінницька область), друге – Корсунь-Шевченківська ДЮСШ, тФото без описуретє – Катеринопільська ДЮСШ, четверте – «Вікторі»(Первомайськ).

Найменші футболісти також показали свою неабияку спортивну майстерність в індивідуальних змаганнях. Серед капітанів найкращим став Назар Клименко з Корсунь-Шевченківської ДЮСШ, серед воротарів – Даніїл Цимбаленко з Бершаді, найкраще жонглював м'ячем Станіслав Козійчук з Бершаді, в ударах на точність переміг Арсен Моклюк з Катеринопільської ДЮСШ.

🏆🥉🥈🥇Наприкінці турніру з міні-футболу було проведено нагородження команд-учасників і їх гравці.

🎉 Вітаємо зі здобутими перемогами в турнірах команди Катеринопільської ДЮСШ та її тренера і організатора спортивного заходу Анатолія Дубовцева. Щиро дякуємо БФ «МХП – Громаді», директору ФГ «Агро-Вікторія» Олександру Коваленку за постійну спонсорську допомогу, Юрію Гречаному за запашні короваї, а також Миколі Боброву, старості Пальчиківського старостинського округу за смачну кашу, якою із задоволенням ласували всі бажаючі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора