Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

20 квітня - День вдячності волонтерам

Дата: 20.04.2024 10:08
Кількість переглядів: 30

Фото без описуШановні волонтери, жителі Катеринопільської територіальної громади!

 

20 квітня у світі щороку відзначають День вдячності волонтерам. 

 У цей день людство висловлює вдячність усім, хто знайшов у собі силу, відвагу та доброту здійснювати добрі справи, не вимагаючи нічого натомість.

   Завдяки нелегкій праці волонтерів, безліч людей отримують необхідну допомогу під обстрілами у прифронтових зонах і тимчасово окупованих містах. Вони рятують життя, допомагають вимушено переміщеним особам, піклуються про тварин. Відомо випадки, коли рятуючи інших, волонтери втрачали й власне життя… Кожен громадянин України повинен бути вдячний волотерам за їхню стійкість і бажання допомогти.

   Сьогодні волонтери та жителі нашої Катеринопільської територіальної громади є активними учасниками потужного волонтерського руху громади. Саме з вашої ініціативи і безпосередньої допомоги збираються гуманітарні вантажі, здійснюється пошив військової форми, плетуться захисні сітки, виготовляються окопні свічки, випікаються смаколики і готуються різні, консервації, тушонки, суміші швидкого приготування, проводяться благодійні заходи, присвячені збору донатів на підтримку Збройних Сил України.

 Вітаючи зі святом, висловлюємо вам, шановні волонтери та жителі Катеринопільської громади щиру вдячність, хто, незалежно від віку, статі, професії і статків, за покликом серця присвятив себе волонтерству. Вдячні всім, хто в міру сил та можливостей допомагає наближати Перемогу.

   Бажаємо вам міцного здоров'я, родинного затишку і тепла, оптимізму, наснаги, стійкості, невичерпної енергії, миру та Перемоги! Хай ваша доброта повертається до вас сторицею.

 

Разом до Перемоги!

 

З повагою,

селищний голова Володимир Коваленко,

депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора