Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

До уваги жителів Катеринопільської територіальної громади!

Дата: 19.04.2024 15:43
Кількість переглядів: 25

Фото без описуПовідомляємо, що у зв’язку з відновленням рейсу до м. Звенигородка по маршруту Катеринопіль – Звенигородка, рух автобусу по селищу Катеринопіль по маршруту «містечковий» перевізником ФОП Вовкодав Л. В. тимчасово припинено.

Крім того повідомляємо, що по селищу Катеринопіль здійснює перевезення пасажирів в напрямку с. Розсохуватка ( через залізничний переїзд селища Катеринопіль) автобус «Катеринопіль – Розсохуватка» ( у середу, час відправлення від залізничного переїзду в напрямку центру селища Катеринопіль: о 07-20 год; в напрямку з Катеринопіль АС – залізничний переїзд: о 10-00 год.)

У зв'язку з цією ситуацією, прийняті відповідні рішення для забезпечення проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, зокрема на міському маршруті «Катеринопіль – містечковий», відповідно до вимог чинного законодавства.

Також інформуємо, що Катеринопільська селищна рада неодноразово направляла листи (в тому числі у квітні 2024 року) до Черкаської обласної військової адміністрації - Організатору перевезень, з проханням включити в перелік об’єктів конкурсу з перевезення пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять територією двох або більше територіальних громад та не виходять за межі території області рейс № 107 «Катеринопіль – Киселівка» (через с. Радчиха, Вікнине, Грушківка, Ступичне, Киселівка). Проте, у зв'язку з відсутністю бажаючих перевізників здійснювати перевезення пасажирів на даному маршруті, об’єкт конкурсу залишається відкритим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора