Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

До уваги депутатів Катеринопільської селищної ради та жителів Катеринопільської територіальної громади

Дата: 15.04.2024 16:37
Кількість переглядів: 70

 


Фото без опису

19 квітня 2024 року о 10.00 годині, в актовому залі адмінприміщення Катеринопільської селищної ради, відбудеться  пленарне засідання  40 чергової сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання.

 

 

 

Порядок денний (проект)

пленарного засідання чергової  40 сесії

Катеринопільської селищної ради VIII скликання

19.04.2024

1.Про програму зберігання, перевезення та утилізації відпрацьованих ламп розжарювання отриманих від  юридичних осіб Катеринопільської селищної територіальної громади на 2024 рік

 2. Про внесення змін до фінансового  плану комунального некомерційного підприємства ″Катеринопільський центр первинної медико-санітарної допомогиʺ  на 2024 рік.

 3. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Катеринопільської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.

 4.Про  внесення змін до рішення селищної ради від 22.11.2023 №36-3/VIII. 

 5.Про  внесення змін до Програми забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання на 2024-2025 роки

  6. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2023 № № 37-15/VIIІ "Про бюджет Катеринопільської селищної територіальної громади на 2024 рік (2356600000)".                                                                                                                  

 7. Про затвердження у новій редакції статуту комунального підприємства "Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство" Катеринопільської селищної ради.

  8.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу  у власність Левченко Любові Олександрівні.                                                                

 9.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу  у власність Кошеві Зінаїді Федорівні.                                                                 

10. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в оренду Калиушко Лідії Миколаївні.                                                                 

11. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в оренду Храновському Віталію Івановичу.                                                             

12. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби в оренду.

13. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.                                                                 

14. Про внесення змін до договору оренди землі  від 23.09.2014 (зі змінами).

15. Про внесення змін до договору оренди землі від 07.07.2014.

16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0866 га.

17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0909 га

18.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0875 га.

19.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0757 га.

20. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі під існуючими нежитловими будівлями та спорудами.

21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки .

22. Про внесення змін до договору оренди землі від 24.03.2015.

23. Про надання згоди на передачу земельної ділянки  в суборенду.

24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок  для сінокосіння і випасання худоби .

25.Про внесення змін до рішення селищної ради  від 14.07.2021 року № 9-26/VIІI ″Про затвердження розміру ставок орендної  плати за земельні ділянки на території Катеринопільської територіальної громади″.

26. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності селищної територіальної громади електричного скутера.

27.Про безоплатну передачу майна у державну власність для потреб військових частин Збройних Сил України.

 28.Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора