A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

До відома жителів Катеринопільської територіальної громади!

Дата: 10.04.2024 10:51
Кількість переглядів: 23

Фото без описуАдміністрація комунального підприємства “Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство” селищної ради попереджає громадян, фізичних осіб-підприємців, юридичних осіб Катеринопільської територіальної громади про обов'язковість та необхідність укладення договорів на вивезення твердих побутових відходів.

📌 Для заключення договорів з КП “КСЖКГ” селищної ради можна звернутися за адресою: селище Катеринопіль, вул. Вільного Козацтва, 38.

📍 Години роботи: з понеділка по четвер: з 8:00 до 17:15, п'ятниця: з 8:00 до 16:00, субота, неділя - вихідні дні.Контактний телефон:(04742)3-01-92.

 

ВАЖЛИВО❗У разі вивезення твердих побутових відходів на сміттєзвалище комунального підприємства, яке розташоване між селищем Катеринопіль та с. Вербовець власним автотранспортом, громадяни повинні мати при собі діючий договір заключений з комунальним підприємством 

або ж його копію.

  📍 За відсутності ж такого договору, вартість вивезення власним автотранспортом твердих побутових відходів на сміттєзвалище становить 231 грн. за 1 м3, кошти необхідно обов'язково сплатити у касу підприємства.

  📌 Графік роботи сміттєзвалища комунального підприємства "КСЖКГ" селищної ради: з понеділка по пʼятницю з 8:00 год. до 17.00 год.;

 у суботу з 8:00 год. до 13:00 год.

неділя-вихідний.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора