Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

ЗВІТ про роботу старости Кайтанівського старостинського округу за 2023 рік.

Дата: 25.03.2024 15:15
Кількість переглядів: 58

Фото без опису   Станом на 01.01.2024 року чисельність населення округу становить -532 особи, з них працездатного населення- 313 осіб, пенсіонерів за віком -121особа, дітей шкільного віку-67осіб, дошкільного віку 31 особи. Протягом 2023 року народилося 2 дитини , померло-6 осіб.
На території нашого старостинського округу проживає-6 багатодітних сімей де виховується 21 дитина, у двох сім"ях проживають 4 дітей під опікою, 10 матерів, яким присвоєно почесне знання "Мати-героїня ",25 осіб, які мають посвідчення УБД,
2 воїни-інтернаціоналісти.
На території нашого округу функціонують :
- Кайтанівська філія Катеринопільського ліцею №2 де навчається 8 дошкільнят: -фельшерський пункт: -філія сільської бібліотеки: -сільський будинок культури:
- виїзне поштове відділення з"язку:
- 2 приватних магазинів: -12 фермерських господарств:
-1 с/г підприємство:
-160 вихідців-одноосібників.
-Соціальним працівником села обслуговується 10 одиноко проживаючих громадян, які потребують стороннього догляду.
Фото без описуВідповідно до покладених на мене повноважень :
- брала участь у засіданнях виконавчого комітету та сесій Катеринопільської селищної ради, виконувала доручення селищної ради та селищного голови, інформувала про їх виконання;
- сприяла виконанню на території старостинського округу Програми соціально-економічного та культурного розвитку;
-здійснювала прийом громадян, які зверталися з проблемами різного характеру. Надавала рекомендації та консультації:
- вела облік пропозицій членів громади з питань соціально-економічного та культурного розвитку нашого населеного пункту, соціального , побутового та транспортного обслуговування. Усім громадянам, які зверталися на особистий прийом надавала необхідну інформацію та перелік необхідних документів, контактні телефони.
- приймала від жителів села усні та письмові заяви, адресовані органам та посадовим особам селищної ради, передавала їх за призначенням:
- здійснювала моніторинг за дотриманням на території старостинського округу громадського порядку, благоустрою нашого населеного пункту:
- видано - 304довідок в межах наданих повноважень:
-складено17 актів обстежень домоволодінь, -оформлено 20 субсидій на тверде паливо, та 18 на газове опалення , -оформлено 82 витягів про реєстрацію осіб, -надано 192 інформацій на листи, запити :
- виконувала нотаріальні дії в межах своєї компетенції - вчинено 18 нотаріальних дій, з них видано 2 довіреностей та 4 заповіти,12 засвідчення підпису.
Фото без описуПротягом 2023 року відповідно до затвердженої Програми соціально – економічного та культурного розвитку на території села було виконано наступні заходи:
- благоустрій на території старостинського округу,а саме:розчищання доріг комунальної власності від снігу, обкошувалися узбіччя доріг та прилеглі території коло об'єктів соціальної сфери, сільських кладовищах, обеліску, вирубувались молоді паролі на узбіччях дороги та на кладовищах: -проведено косметичний ремонт зовні приміщення СБК, бібліотеки, дитячого садка:
-пофарбовано обеліск, огорожу, лавочки в центрі села:
-встановлено дві лавочки коло сільської церкви:
-пофарбовано спортивні тренажери:
-встановлено новий в"їздний знак:
-замінено 60 лампочок вуличного освітлення та 2 реле часу:
-проведено поточний ремонт доріг комунальної власності (білощебеневе покриття) по вул.Садовій- 449м2,вул.Дружби-314м2,вул.Польова-493м2 всього на суму 130тис.грн.
Всі роботи по благоустрію села виконували: -працівник по благоустрою, працівники старостату,будинку культури, бібліотеки, дитячого садка, фермери, жителі, молодь, села:
-облаштовано два найпростіших укриття: -проведено благодійний концерт за участю працівників Катеринопільського Будинку культури та колективу"Любисток" де було зібрано 10605 грн, які передані до волонтерського центру на потреби ЗСУ. Фото без опису
-На свято Івана -Купала проводились розважальні заходи для дітей за участю аніматорів.Фінансову допомогу на проведення заходів надали ФГ"Обрії", ТОВ "Урочище Журавське"
-до дня Святого Миколая та новорічних свят ФГ"Обрії", ТОВ "Урочище Журавське придбали солодкі подарунки для вихованців дитячого садка.
-Постійно долучатися до збору допомоги для воїнів ЗСУ у вигляді продуктІв, випічки,різних необхідних речей
,які передавали на волонтерські пункти: -в"язали маскувальні сітки:
- зібрано та надано допомогу у вигляді продуктових наборів для жителів Херсонської області;
- зібрано та надано допомогу на селищну раду для військового з Катеринополя.
-збирали продукти харчування (картоплю, овочі) для Катеринопільської багатоппрофільної лікарні.
Фото без описуІ на завершення звіту насамперед велика подяка і шана нашим захисникам за захист нашої землі і наш відносно спокійний сон. Вічна шана та пам"ять нашим загиблим ГЕРОЯМ.
Висловлюю слова вдячності фермерам-Дрибасу А. С., Скляруку М. В., Скалозубу М. В., Приймаку С. В. ТОВ "ЗК ХОРС"."Урочище Журавське" підприємцям Снісаревській О. П., Жиляк Т.М. жителям та молоді села, хто підтримував ,допомагав (коштами,працею) хто долучався до вирішення важливих для нашого округу питань, за прояв небайдужості та патріотизму.Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора