Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулася чергова 39 сесія Катеринопільської селищної ради VIII скликання

Дата: 25.03.2024 16:10
Кількість переглядів: 88

Фото без описуУ пленарному засіданні селищної ради взяли участь керівники комунальних підприємств, закладів, структурних підрозділів апарату селищної ради та старости старостинських округів Катеринопільської територіальної громади.

На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять тих, хто віддав своє життя за волю Українського народу у боротьбі з російським агресором, а також всіх цивільних співгромадян, що стали невинними жертвами цієї страшної агресії.

Роботу сесії розпочали, заслухавши інформацію Фото без описутериторіальної виборчої комісії про реєстрацію Підгірного Петра Григоровича депутатом Катеринопільської селищної ради VIII скликання , якого було обрано в територіальному виборчому окрузі №1 від Черкаської обласної організації ВО "Черкащани" після того, як Приходько Сергій Мусійович припинив депутатські повноваження. Також на сесії внесено відповідні зміни до складу постійних комісій селищної ради.

Далі депутати заслухали звіти старост старостинських

округів громади за 2023 рік та взяли їх до відома, звернувши особливу увагу на здійснення ними заходів з благоустрою населених пунктів, забезпечення моніторингу за дотриманням на території старостинського округу громадського порядку, контролю за використанням об’єктів комунальної власності.

Прийняли рішення щодо внесення змін до цільових програм та бюджету територіальної громади. Зокрема, депутати спрямували:

☑️на Комплексну програму функціонування та розвитку системи цивільного захисту, забезпечення пожежної та техногенної безпеки на 2021-2025 роки – 50 тис. гривень.;

на заробітну плату з нарахуваннями по закладах загальної середньої освіти - 4,7 млн гривень;

✔️на Програму організації харчування у закладах освіти - 500 тис. гривень;

✔️для надання субвенції до обласного бюджету на співфінансування заходів та робіт з територіальної оборони та мобілізаційної підготовки, підтримку сил безпеки і оборони в сумі 1,2 млн гривень.

✔️на Програму розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства "Катеринопільська багатопрофільна лікарня" 1 млн гривень (на заробітну плату з нарахуваннями 500 тис. гривень, оплату теплопостачання в сумі 500 тис гривень).

Фото без описуУ зв'язку зі зміною категорії населеного пункту Катеринопіль, депутати внесли зміни до установчих документів комунальних освітніх закладів територіальної громади, КНП "Катеринопільський центр первинної-медико санітарної допомоги" та положень про структурні підрозділи селищної ради. Врахувавши зміни у чинному законодавстві, змінили найменування юридичної особи "Центр надання соціальних послуг селищної ради" на "Бюджетний (комунальний) заклад "Центр надання соціальних послуг селищної ради".

Розглянуто низку земельних питань, щодо яких прийняті відповідні рішення, які попередньо були погоджені на профільній постійній комісії .

Після розгляду всіх питань повістки денної селищний голова Володимир Коваленко закрив 39 сесію Катеринопільської селищної ради.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора