Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем Служби Безпеки України

Дата: 25.03.2024 09:57
Кількість переглядів: 81

Фото без описуШановні працівники Служби безпеки України, дорогі ветерани!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем Служби Безпеки України!

Сьогодні професійне свято у тих, чиє покликання - робити все для забезпечення національної безпеки нашої держави.

Працівники Служби безпеки щодня докладають зусиль для захисту громадян, виявлення і розкриття злочинів, які створюють загрозу життєво важливим інтересам України. Відповідаючи на вимоги часу та в умовах війни, ваша професійна діяльність має особливе значення, адже вимагає максимальної віддачі, мужності та відданості обраній професії.

Свобода, яку сьогодні ми маємо, - це щоденна заслуга тих, хто у будь-який час продовжує захищати нашу незалежність. І працівники Служби безпеки роблять величезний внесок для того, щоб наша держава повернула свої території і врешті-решт повернула людей, які зараз залишаються на окупованих територіях.

Тож сьогодні прийміть вдячність за самовіддане виконання службового обов’язку, за оборону нашого народу від ворога за те, що справою життя обрали захист України та, незважаючи на труднощі, продовжуєте боронити нашу державу.

З нагоди професійного свята бажаємо вам міцного здоров'я, щастя, успіхів у всіх починаннях, миру і злагоди, щоденних перемог та досягнення всіх поставлених цілей. Нехай щодня ваше життя буде щасливим і радісним, а в сім'ях панують тепло і затишок. Невичерпної енергії вам, сил і наснаги в такій важливій сфері діяльності, як ваша.

З повагою,

селищний голова Володимир Коваленко,

депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора