A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У Катеринопільській селищній раді відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 21.03.2024 16:28
Кількість переглядів: 58

Фото без описуЧергове засідання виконавчого комітету розпочали з вшанування хвилиною мовчання мужніх захисників з нашої Катеринопільської територіальної громади та всіх військових і цивільних, які віддали свої життя за незалежність України, волю та майбутнє українського народу.

В ході засідання першим було прийнято рішення, яке регулює закінчення опалювального періоду 2023-2024 років. З урахуванням кліматичних умов, підприємства, установи, заклади комунальної власності Катеринопільської селищної ради мають припинити опалення приміщень, якщо протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря буде становити +8°C та вище. Виконавчий комітет доручив керівникам вжити відповідних заходів для вчасного закінчення опалювального сезону.

Розглянули питання про проведення у 2024 році благоустрою населених пунктів Катеринопільської територіальної громади. Прийнятим рішенням затверджено план заходів з проведення благоустрою, озеленення, наведення належного санітарного стану населених пунктів підприємствами, установами, організаціями, закладами, суб’єктами підприємницької діяльності та жителями громади, а також утворено робочу групу, яка буде контролювати хід проведення робіт.

За результатами розгляду клопотання старости Гончариського старостинського округу Тетяни Трохименко, надано дозвіл на видалення аварійних зелених насаджень в с. Ромейково.

Наступними розглянули проекти рішень селищної ради щодо внесення змін до бюджету селищної територіальної громади на 2024 рік та про внесення змін до відповідних цільових програм, зокрема розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства “Катеринопільська багатопрофільна лікарня”, шефської допомоги та фінансування заходів, спрямованих на підвищення рівня бойової готовності військових частин Збройних Сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України та інших заходів територіальної оборони, функціонування та розвитку системи цивільного захисту, забезпечення пожежної та техногенної безпеки Катеринопільської селищної ради на 2021-2025 роки.

Крім цього, з метою удосконалення організації роботи з оповіщення населення у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайної ситуації затвердили відповідне Положення. Також заслухали інформацію про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Катеринопільської селищної ради за 2023 рік.

Наприкінці засідання, врахувавши рішення комісії з питань захисту прав дитини селищної ради, члени виконавчого комітету надали одній особі статус дитини-сироти, а також трьом дітям із числа внутрішньо переміщених осіб - статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Всі запропоновані проекти рішень, члени виконавчого комітету детально розглянули та підтримали одноголосно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора