A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Запрошуємо скористатись можливістю професійного навчання за сприяння Державної служби зайнятості!

Дата: 15.03.2024 15:20
Кількість переглядів: 46

https://menarcz.files.wordpress.com/2018/01/28105.jpg?w=1400&h=Якщо Ви бажаєте отримати гідну роботу, розвинути необхідні навички, підвищити рівень своєї кваліфікації - скористайтеся можливістю отримати це завдяки якісному професійному навчанні в Центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (далі -ЦПТО ДСЗ).

ЦПТО ДСЗ – система спеціалізованих закладів освіти сучасного європейського рівня,які створені для ефективної підготовки висококваліфікованих робітників шляхом професійного навчання, перепідготовки та підвищення кваліфікації. Для зареєстрованих безробітних професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Звертаємо увагу, в Україні триває експериментальний проєкт для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни. Ці люди завдяки службі зайнятості можуть безкоштовно здобути новий фах, пройти перепідготовку або підвищити рівень кваліфікації, у тому числі на курсах цільового призначення. При цьому професійне навчання для осіб з інвалідністю внаслідок війни організовується згідно з рекомендаціями медико-соціальної експертної комісії.

Для проходження професійного навчання ветеран або особа з інвалідністю внаслідок війни звертається до найближчого центру зайнятості, де йому нададуть допомогу в оформленні заявки на навчання та ознайомлять з графіками формування навчальних груп за самостійно обраним фахом або програмою підвищення кваліфікації.

Більше інформації на сайті Державного центру зайнятості  https://is.gd/nAezlC

Переваги навчання у ЦПТО ДСЗ:

- широкий перелік напрямів навчання, за якими можливо отримати  необхідні, для успішного працевлаштування, компетентності;

- використання різноманітних форм та видів навчання;

- оптимальні терміни  навчання ( деякі короткотермінові курси підвищення кваліфікації тривають 6-12 днів);

- використання у освітньому процесі новітніх технологій (спеціалізованих програмних засобів навчального призначення, відеоуроків, інтерактивних технологій, елементів дистанційного навчання), які дають можливість підвищити рівень засвоєння матеріалу;

- можливість пройти індивідуальне навчання за професією.

Що ви отримаєте?

У ЦПТО ДСЗ можливо здобути професію, часткову кваліфікацію чи підвищити кваліфікацію, що сприятиме успішному працевлаштуванню, а також набути актуальних знань та навичок щодо започаткування власної справи.

У наших закладах професійної (професійно-технічної) освіти Ви можете: 

- отримати професійну підготовку за однією з ліцензованих професій, не маючи попередніх знань та досвіду;

- підвищити кваліфікацію за основною професією – отримаєте вищий розряд або категорію;

- пройти курси цільового призначення – вивчите окрему технологію, метод, рецептуру, матеріали, обладнання тощо. 

Для забезпечення доступності організовується навчання з використанням технологій дистанційного навчання. Під час навчання Ви отримаєте фінансову підтримку (тільки для зареєстрованих безробітних) – компенсування витрат на проїзд до закладу освіти, виплата матеріальної допомоги згідно з чинним законодавством, повне забезпечення усіма необхідними матеріалами.

Після закінчення професійно-технічного навчання та підвищення кваліфікації за напрямами підготовки слухачам присвоюється відповідна кваліфікація, розряд (категорія, клас) і видається свідоцтво про освіту державного зразка.

Більш детальну інформацію можна отримати в Катеринопільському відділі Звенигородської філії Черкаського ОЦЗ за адресою: смт Катеринопіль, вул. Соборна,55а  або за телефоном: 063-358-25-89.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора