A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Селищний голова Володимир Коваленко привітав працівників КП "КСЖКГ" з професійним святом

Дата: 16.03.2024 15:12
Кількість переглядів: 43

Фото без описуНапередодні Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, селищний голова Володимир Коваленко привітав з професійним святом працівників КП “Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство” селищної ради.

У вітальному слові селищний голова відмітив важливу роль підприємства у забезпеченні життєдіяльності Катеринопільської громади, зокрема своєчасне надання мешканцям населених пунктів житлово-комунальних послуг та наведення належного санітарного стану і благоустрою на підвідомчих територіях. Також подякував комунальникам за самовіддану та наполегливу працю попри всі труднощі і виклики воєнного стану у нашій країні. Побажав міцного здоров’я, благополуччя і добробуту в родинах, мирного неба, успіхів у роботі та взаєморозуміння у колективі.

Щирі слова вітання на адресу колег прозвучали також від начальника підприємства Петра Підгірного¸ який подякував колективу за нелегку щоденну працю, за те, що вболівають за загальну справу у сфері житлово-комунального господарства.

Традиційно наприкінці заходу відбулось нагородження кращих працівників підприємства.

Грамотою Черкаської обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток житлово-комунального господарства та з нагоди професійного свята нагороджено Олександра Бойка - машиніста каналізаційно-насосної станції КП "КСЖКГ".

Грамотою Звенигородської районної військової адміністрації за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, вагомий внесок у розвиток благоустрою територіальної громади та з нагоди професійного свята нагороджено працівників КП "КСЖКГ" Валентина Савранського - машиніста екскаватора та Володимира Домніцького- водія.

Грамотою Звенигородської районної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків та з нагоди професійного свята нагороджено Петра Лядецького водія КП "КСЖКГ".

Грамотою Катеринопільської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята нагороджено працівників КП "КСЖКГ": вантажників - Андрія Бульбянова та Мирослава Сербіна; робітників з благоустрою - Світлану Прокопенкову, Тетяну Калинович та Наталію Ткаченко.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора