A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

14 березня в Україні відзначається День українського добровольця.

Дата: 14.03.2024 08:43
Кількість переглядів: 43

Фото без описуПодвиг добровольців є символом справжньої мужності та героїзму людей, які стали на захист України, її незалежності, суверенітету і територіальної цілісності. Завдяки їхньому патріотизму, мужності та жертовності вдалося не допустити швидкого просування ворога по нашій землі.
Сьогодні велика частина добровольців продовжує захищати Батьківщину. Своїми героїчними вчинками та самовідданою службою вони постійно доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Україну та її народ віддати найдорожче – своє життя.
Дякуємо кожному з вас, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок, мужньо протистоїть ворогові. Ви приклад патріотизму та любові до рідної землі. Ви – справжні Герої, лицарі духу, добра та відданості. Ваша стійкість, витримка та самовіддане служіння українському народу гідне для наслідування прийдешніми поколіннями. Ми схиляємо у скорботі свої голови в пам’ять про тих добровольців та воїнів, які полягли на полі бою й не повернулись додому, до рідних домівок, до своїх батьків, матерів, коханих та дітей. Вони врятували нашу Батьківщину від ворога тоді, рятують її й тепер, щоб наша держава мала можливість рухатися далі та день за днем ставати заможнішою, процвітаючою країною.

Шановні військовослужбовці, дорогі наші земляки! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня українського добровольця. Мирного неба над Україною, міцного здоров’я вам та вашим родинам, добробуту, витримки та стійкості духу у благородній справі вірного служіння рідному народові. Нехай жодне серце не зупиниться на полі бою, а Господь захищає від ворожої кулі та допоможе перемогти у війні. Нехай любов до Батьківщини та людська шана надихають на нові звершення в ім’я захисту незалежної України. Слава українським патріотам!
Слава Українським Добровольцям!

З повагою,
селищний голова Володимир Коваленко,
депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора