Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Коментар на статтю Анатолія Герасименка, опубліковану на сайті інтернет видання "Вісті Черкащини"

Дата: 12.03.2024 12:22
Кількість переглядів: 42

Фото без описуНа сайті інтернет видання "Вісті Черкащини" у розділі "Суспільство" 11.03.2024 розміщено статтю Анатолія Герасименка під назвою "Де наша Алея Слави?" – запитують у Катеринополі."

На питання щодо облаштування Алеї Слави у селищі Катеринопіль на честь загиблих наших Героїв - захисників, роз'яснюємо наступне.

Наразі селищною радою проводиться робота з питань реалізації важливого проекту - облаштування Алеї Слави в адміністративному центрі громади з метою вшанування памʼяті загиблих Героїв-земляків Катеринопільської територіальної громади, які загинули в період з 2014 року.

Над цими питаннями працює робоча група, утворена з цією метою, вже обрано місце розташування комплексу, узгоджуються деталі щодо його проектування (вигляд, розміри, матеріал) та супутні елементи, триває збір фотографій та систематизація інформації про загиблих Героїв-земляків.

Алея Слави має стати одним із знакових пам’ятних місць у нашій Катеринопільській територіальній громаді, а пам’ять про загиблих у російсько-українській війні має бути гідно увічнена.

В пам'ять про патріотів краю, життя яких обірвала війна, у приміщеннях Катеринопільської селищної ради та КЗ "Публічна бібліотека територіальної громади" облаштовані куточки Пам'яті загиблим Героям-землякам.

Працівниками бібліотеки підготовлено макет Книги пам'яті про кожного нашого Захисника, який загинув у цій невиправданій та жорстокій війні за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Звертаємо увагу жителів Катеринопільської територіальної громади на те, що селищна рада є публічною та відкритою у своїй діяльності. Всі громадяни, які мають бажання отримати більш детальну інформацію з будь-яких питань, можуть звернутись до керівництва та спеціалістів селищної ради для отримання вичерпної і правдивої інформації.

Також, зауважуємо, що Анатолій Герасименко вже неодноразово безпідставно нарікає на місцеву владу та досить часто опубліковує недостовірну інформацію про її діяльність, не враховуючи при цьому офіційні джерела Катеринопільської селищної ради,

Вкотре нагадуємо дописувачам соціальних мереж про те, що селищна рада завжди є відкритою для спілкування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора