Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбувся благодійний концерт під назвою "У Перемоги жіноче ім'я" на підтримку Збройних Сил України.

Дата: 07.03.2024 11:08
Кількість переглядів: 50

Фото без описуВчора, 06 березня у Катеринопільському будинку культури територіальної громади відбувся благодійний концерт під назвою "У Перемоги жіноче ім'я" на підтримку Збройних Сил України.

Участь у заході взяв депутат обласної ради Олександр Коваленко, який у своєму зверненні до присутніх наголосив, що попри всі труднощі, ми маємо бути в єдності і продовжувати підтримувати та допомагати нашим Воїнам боронити рідну Батьківщину від російського окупанта, наближаючи таку довгоочікувану Перемогу.Фото без опису

В ході творчого заходу аматори художньої самодіяльності територіальної громади своїми яскравими виступами дарували глядачам щирі емоції, прославляли рідну Україну та дякували нашим Захисникам за її захист.

Завдяки глядачам вдалося зібрати кошти у сумі понад 17 000 грн., ще 17 000 грн. були зібрані працівниками ФГ "Агро Вікторія- Катеринопіль" та передані керівником господарства, Олександром Коваленком.

Наприкінці благодійного заходу кошти в сумі 34 000 грн., були вручені нашим мужнім Захисникам, двом братам, уродженцям Катеринополя, які оберігають наш спокій на передових рубежах і яким дуже необхідні дрони.Фото без опису

За сприяння Олександра Коваленка було також закуплено прилад нічного бачення, бінокль, навушники та рацію для ще одного нашого молодого і відважного Захисника із села Кайтанівка.

Щиро дякуємо організаторам та всім учасникам заходу за самовідданість та благодійність!

Низький уклін Воїнам Збройних Сил України, завдяки яким маємо змогу жити і працювати на рідній землі.

Слава Україні!

Слава її Захисникам!

Разом-ПЕРЕМОЖЕМО!

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

Фото без опису

 


 

Фото без опису

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора