Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

8 березня - Міжнародний день боротьби за права жінок

Дата: 08.03.2024 09:05
Кількість переглядів: 31

Фото без опису Сьогодні, 8 березня світова спільнота відзначає Міжнародний день боротьби за права жінок, який покликаний привернути увагу суспільства до жінки, можливостей її професійного та особистого зростання у кожній країні.

  Жінка, як і весна, несе світу життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Роль жінки в сучасному світі неможливо переоцінити.

  Сьогодні наші дорогі жінки беруть активну участь у всіх сферах життя, вносять неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток всієї країни та впевнено досягають професійних висот.

  Шановні жінки! Ми вдячні вам за те, що кожна із вас сумлінно та віддано виконує свої професійні обов’язки, плідно працює на користь України, своєї родини, та спільно з усіма українцями щодня виборює Перемогу над ворогом.

   У складний для всієї країни час ви разом з чоловіками стоїте' на передових рубежах захисту рідної Батьківщини у боротьбі за її суверенітет і територіальну цілісність, ви займаєтесь волонтерством, рятуєте життя військових і цивільних.

   Від щирого серця бажаємо, щоб у кожній жіночій долі, завжди було сонячно і затишно. Хай буде більше посмішок на ніжних жіночих обличчях і безхмарних весняних днів у житті. Здоров’я вам, щастя, добробуту у родинах, надії і любові, витримки у всіх життєвих випробуваннях та Божого благословення.

З повагою,

селищний голова Володимир Коваленко,

депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора