Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У Катеринополі презентували книгу видатної жительки громади

Дата: 06.03.2024 09:47
Кількість переглядів: 78

Фото без опису«Мої мрії зі мною завжди» - під такою назвою у лютому 2024-го побачила світ збірка поезій уродженки Катеринополя Марії Волотовської. Це вже друга книга поетеси. До першої увійшла її пейзажна та любовна лірика. Друга вже містить поезії на історичні та соціально-політичні теми.

Чотири роки тому привітати 83-літню поетесу зі знаковою у її житті подією приїхав народний депутат від «Слуги Народу» Андрій Стріхарський, який схвалив наміри авторки популяризувати свою творчість.

 «Я сам народився у родині вчителів, моя мама такожФото без опису пише поезію. Тому для мене це все близьке. Я переконаний, що талановитих людей потрібно підтримувати. Це надихає їх творити далі, а нам їхня творчість приносить радість, підтримує у складні часи», – прокоментував Андрій Стріхарський.

На жаль, цьогоріч презентацію другої книги у Катеринополі відзначали без авторки. Марія Волотовська напередодні відійшла у засвіти. Втім у передмові залишилася тепла згадка поетеси про зустріч із народним депутатом.

«Я приємно здФото без описуивований, що на презентацію книги прийшло більше половини селища. Багато молоді, яка з цікавістю слухала історії з життя видатної землячки, декламувала її поезію. Видно, що її творчість знаходить відгук у серцях людей», – поділився враженнями секретар Черкаської обласної організації політпартії «Слуга Народу» Олексій Пєчніков, який також побував на заході.

Під час зустрФото без описуічі із катеринопільчанами нардеп Андрій Стріхарський розповів про парламентські ініціативи з питань підтримки книговидання в Україні та вручив відзнаки Верховної Ради сімейному лікарю Катеринопільської лікарні Ніні Гень і вчительці початкових класів Катеринопільського ліцею №1 Раїсі Коваленко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора